Το delivery όπως το ξέραμε αλλάζει - Παράδοση μέχρι και το ψυγείο φέρνει η Walmart

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το delivery όπως το ξέραμε αλλάζει - Παράδοση μέχρι και το ψυγείο φέρνει η Walmart
Μέχρι και το ράφι του ψυγείου θα φτάνει πλέον το delivery του σούπερ μάρκετ για όσους ψωνίζουν από τα Walmart.

Όσοι κάνουν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ ηλεκτρονικά, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει κανείς το πρόγραμμα του και να υπολογίσει το χρόνο παράδοσης, που συνήθως αφήνει ένα μεγάλο περιθώριο έως και 5 ωρών.

Αυτό όμως αλλάζει και δεν θα είναι απαραίτητο να είναι κανείς σπίτι για να παραλάβει τα ψώνια του. Πλέον, ο ντελιβεράς θα μπαίνει μέσα και μάλιστα θα αναλαμβάνει τα βάζει τα ψώνια μέσα στο ψυγείο... για να μην χαλάσουν ευαίσθητα προϊόντα, όπως το γάλα ή το γιαούρτι.

Αυτό τουλάχιστον είναι το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Walmart με την υπηρεσία InHome delivery. Η νέα υπηρεσία ξεκινάει αυτό το Φθινόπωρο και θα μπορείτε να επωφεληθείτε αν μένεται ή βρίσκεστε στο Κάνσας, το Πίτσμπουργκ και το Βέρο Μπιτς.

Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ θα παραδίδουν ειδικά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι, που το ποινικό τους ιστορικό θα έχει ελεχθεί, θα κυκλοφορούν με ειδικά ελεγχόμενα οχήματα και θα μπαίνουν στο σπίτι με ένα «κλειδί έξυπνης τεχνολογίας». Ενώ, παράλληλα, θα φορούν κάμερα που θα μεταδίδει live τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι κατά την είσοδο τους, ώστε οι ιδιοκτήτες να βλέπουν και να ελέγχουν το κάθε βήμα.

Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος πελάτης να έχει εγκαταστήσει μ ια ειδική «έξυπνη κλειδαριά» στα σπίτια τους.

Και αν αναρωτιέστε ποιοι θα δεχτούν να μπαίνουν στο σπίτι τους – και να ανοίγουν το ψυγείο τους – άγνωστοι, τότε να θυμίσουμε πως αυτή η υπηρεσία έχει ήδη δοκιμαστεί από την Rival Amazon, η οποία το έκανε πρώτη το 2018.

Όμως δεν είναι μόνο η Walmart είναι η μόνη που εμπιστεύεται τους διανομείς της. Ανάλογη υπηρεσία έχει ανακοινώσει και η United Parcel Service (UPS).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider