Ρίτσαρντ Μπράνσον: Σερβίρει ρούμι και κάνει πάρτι μέσα στα τρένα του (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρίτσαρντ Μπράνσον: Σερβίρει ρούμι και κάνει πάρτι μέσα στα τρένα του (pic)
Για να εγκαινιάσει τη νέα γραμμή, ο μεγιστάνας των τρένων και αεροπλάνων Ρίτσαρντ Μπράνσον έχει διοργανώσει μερικά Havana Special Rum Train rides.

Με ρούμι και μουσική εγκαινιάζει το νέο δρομολόγιο των τρένων του στις ΗΠΑ ο Ρίτσαρντ Μπράνσον!

Συγκεκριμένα, το Brightline Train του Μπράνσον, το οποίο σύντομα θα μετονομαστεί σε Virgin Trains USA, αναμένεται σύντομα να επεκτείνει την ακτίνα δρομολογίων του και να κάνει στάση πλέον και στο Ορλάντο.

Για να εγκαινιάσει τη νέα γραμμή, ο μεγιστάνας των τρένων και αεροπλάνων Ρίτσαρντ Μπράνσον έχει διοργανώσει μερικά Havana Special Rum Train rides, διαδρομές, στις οποίες οι επιβάτες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών για να μπορέσουν να ταξιδέψουν, και θα μπορούν να απολαύσουν ποικιλίες ρούμι, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες από τις 14 έως τις 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το The Richest, οι «διαδρομές με ρούμι» που θα έχουν διάρκεια 2,5 ωρών, τιμούν τους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ Μαϊάμι και Κούβας και θα φιλοξενούν ειδικούς του ποτού, ιδιοκτήτες αποστακτηρίων, μουσικές εμφανίσει και αφηγητές που θα «ξεναγούν» τους επιβάτες την ιστορία του ποτού και την περιοχής.

Οι τιμές ξεκινούν από 125 δολάρια το άτομο/όρθιο ή 140 δολάρια το άτομο/καθιστό σε τραπέζι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το therumtrain.com.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider