Ποια μετοχή έχει καταγράψει άλμα 60.000% σε 20 χρόνια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποια μετοχή έχει καταγράψει άλμα 60.000% σε 20 χρόνια
Η μετοχή της Monster Beverage, της εταιρείας που παράγει το ενεργειακό ποτό Monster, μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί η μετοχή του αιώνα!

Έχοντας πραγματοποιήσει ράλι… 60.000 (%) από το 2000 μέχρι και σήμερα, είναι η μετοχή που δικαιωματικά αξίζει τον τίτλο της κορυφαίας αμερικανικής μετοχής ή ακόμη καλύτερα της μετοχής του… αιώνα!

Ο λόγος για τη μετοχή της Monster Beverage Corporation, της αμερικανικής εταιρείας ποτών που παράγει το γνωστό σε όλους ενεργειακό ποτό Monster Energy, η οποία έχει καταγράψει άλμα… 60.000% από το 2000, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται!

Το Monster άλλωστε διαθέτει τόση… ενέργεια που κατόρθωσε να αφήσει πίσω του μετοχές – μεγαθήρια, όπως η Amazon και η Apple. Η μετοχή της Amazon μετρά κέρδη 2.300% από το 2000 και η μετοχή της Apple έχει ενισχυθεί κατά 5.300% κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αναφερόμενοι στην πορεία της μετοχής της Monster Beverage, παράγοντες της αγοράς μιλούν για ένα ιστορικό ράλι, από όποια οπτική κι να το δεις. Το άλμα της μετοχής αποδίδεται στα σταθερά κέρδη που κομίζει η εταιρεία από τις πωλήσεις του ενεργειακού ποτού Monster – οι οποίες αυξάνονται σταθερά από το 2008 – αλλά και από την πορεία των εσόδων που δεν έχουν πέσει κάτω του 9% από το 2001 και ύστερα.

«Η επιτυχία των ενεργειακών ποτών, όπως είναι το Monster, είναι τεράστια», σχολιάζει η Caroline Levy, αναλύτρια της Macquarie Capital.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider