Στρατηγικές κινήσεις από τη Marks & Spencer – Ανοίγει μεγαλύτερα καταστήματα, ρίχνει το βάρος στα τρόφιμα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στρατηγικές κινήσεις από τη Marks & Spencer – Ανοίγει μεγαλύτερα καταστήματα, ρίχνει το βάρος στα τρόφιμα
Η M&S σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα 12.000-15.000 τετραγωνικών μέτρων, ήτοι μεγαλύτερα από μια πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και διαστάσεων.

Σχέδια για το άνοιγμα σημαντικού αριθμού μεγαλύτερων καταστημάτων ειδών διατροφής επεξεργάζεται η Marks & Spencer, καθώς ενώνει δυνάμεις με την Ocado, εταιρεία online υπηρεσιών σούπερ μάρκετ.

«Η Marks & Spencer και η Ocado ενώνουν δυνάμεις, δημιουργούν κοινοπραξία, με την πρώτη να στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερα καταστήματα ειδών διατροφής», έγραφε χθες Κυριακή η Mail.

«Αυτή τη στιγμή μόλις 12 καταστήματα διαθέτουν όλη την ποικιλία των ειδών διατροφής της εταιρείας. Με τα μεγαλύτερα καταστήματα, αυτό θα αλλάξει. Στόχος μας θα είναι τα ψώνια της οικογένειας», ανακοίνωσε στους προμηθευτές της εταιρείας ο γενικός διευθυντής, Stuart Machin.

Σύμφωνα με τη Mail, τα σχέδια της Marks & Spencer συνιστούν μια στρατηγική αλλαγή, καθώς, όπως επιβεβαιώνεται, η εταιρεία ετοιμάζεται να ρίξει όλο το βάρος στα είδη διατροφής και να επεκτείνει τη λίστα των τροφίμων που πουλάει.

Η εταιρεία σχεδιάζει να απαλλαγεί από την ιδέα ότι τα καταστήματά της είναι για «ελεύθερους και ζευγάρια» και πλέον στρέφεται στις οικογένειες, με στόχο να καλύπτει τις καθημερινές τους ανάγκες στα είδη διατροφής.

Κατά τις πληροφορίες, η M&S σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα 12.000-15.000 τετραγωνικών μέτρων, ήτοι μεγαλύτερα από μια πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και διαστάσεων. Η νέα στρατηγική της εταιρείας προϋποθέτει αλλαγές και στα υφιστάμενα καταστήματά της. Χώροι που προορίζονται για την πώληση ειδών ένδυσης θα μετατραπούν σε χώρους πώλησης ειδών διατροφής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider