Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες στα γραφεία της Deutsche Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες στα γραφεία της Deutsche Bank
Οι αρχές ερευνούν καταγγελίες που αφορούν σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που φέρεται να σχετίζεται με τα Panama Papers.

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα, σήμερα Παρασκευή, οι έρευνες των αρχών στα κεντρικά γραφεία της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, της Deutsche Bank.

Υπενθυμίζεται εδώ πως το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στην έδρα της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελίες που αφορούν σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση φέρεται να συνδέεται με το σκάνδαλο των Panama Papers.

«Οι έρευνες για ενδεχόμενο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνεχίζονται για δεύτερη μέρα», δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, εκπρόσωπος των αρχών.

Να σημειωθεί εδώ πως οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο τραπεζικούς υπαλλήλους, ηλικίας 50 και 46 ετών, οι δραστηριότητες των οποίων εμφανίζονται ύποπτες. Οι δύο υπάλληλοι φέρεται να βοήθησαν υπαλλήλους της τράπεζας να ξεπλύνουν βρώμικο χρήμα, κατά την περίοδο 2013 – 2018.

«Συνεργαζόμαστε με τις αρχές», διαβεβαίωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της Deutsche Bank, η μετοχή της οποίας έκλεισε χθες με απώλειες 3,4%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider