Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»
Πάνω από 33.000 φίλοι του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας επισκέφτηκαν την «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» στο πρώτο 3ήμερο της λειτουργίας της.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου -ημέρα των εγκαινίων- καθώς και το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 33.000, με την προσέλευση να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, κατά τις οποίες η αγορά του αυτοκινήτου έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών έχουν καταγράψει και οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Οι επισκέπτες θέλουν να ενημερωθούν για τα τελευταία μοντέλα, τις νέες εκδόσεις, την τεχνολογία και τις προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι εταιρείες.

Ήδη οι εκπρόσωποι των εταιρειών έχουν λάβει παραγγελίες για σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων, ενώ εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ο συγκεκριμένος αριθμός. Ένα ακόμη στοιχείο το οποίο αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφέρονται για τις πιο πλούσιες εκδόσεις των αυτοκινήτων που επιλέγουν!

Η αύξηση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων τον Οκτώβριο κατά 13% καθώς και η αύξηση του όγκου των πωλήσεων στο δεκάμηνο Ιανουάριου - Οκτωβρίου 2018 κατά 19,8 %, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των οδηγών για την απόκτηση ενός καινούργιου και ασφαλούς αυτοκινήτου, με περιορισμένους ρύπους.

Η φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1500τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ενώ έχει εξασφαλιστεί μεγάλος χώρος για δωρεάν parking.

Να θυμίσουμε ότι το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 12 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 15:00 - 21:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00 - 21:00

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider