Η BMW μας έχει συστήσει ήδη τη νέα Z4, όμως δεν είχε ανακοινώσει πολλές λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό roadster. Το μοντέλο που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Toyota (ως Supra) θα λανσαριστεί σε τρεις εκδόσεις αρχικά: sDrive20i, sDrive40i και M40i, ενώ θα κινούνται από διαφορετικά μοτέρ. 
 
Στην πρώτη περίπτωση έχουμε τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζίνης των 2.0 λίτρων με τους 197 ίππους και στη δεύτερη, το ίδιο μοτέρ με 258 ίππους. Η κορυφαία για την ώρα M40i θα διαθέτει τον εξακύλινδρο σε σειρά των 3.0 λίτρων με τους 340 ίππους, όμως θα συνοδεύεται και από «πινελιές» του M Division, όπως φρένα, ανάρτηση κ.α. 
 
Οι επιδόσεις της τελευταίας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, με μόλις 4,5 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα, ενώ θα εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων. Το ίδιο κιβώτιο θα διαθέτουν και οι μικρότερες εκδόσεις, όμως αν ο υποψήφιος αγοραστής το επιθυμεί, η μικρότερη sDrive20i μπορεί να συνδυαστεί και με χειροκίνητο εξάρι. 
 
Να σημειωθεί επίσης ότι η νέα Z4 θα επανέλθει στη μαλακή οροφή, αντί της μεταλλικής αναδιπλούμενης της αμέσως προηγούμενης γενιάς και θα «ανοίγει» σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα.