Lamborghini: Αντιστέκεται σθεναρά στα ηλεκτρικά οχήματα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lamborghini: Αντιστέκεται σθεναρά στα ηλεκτρικά οχήματα!

Παρά το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός (Ferrari, McLaren κλπ.) στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε υβριδικές λύσεις, υπάρχει μια παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία η οποία αντιστέκεται στην μόδα των ηλεκτρικών οχημάτων. Ο λόγος για την Lamborghini, καθώς η ιταλική φίρμα μπορεί να μην λέει όχι σε υβριδικά μοντέλα, όμως αρνείται κατηγορηματικά ότι θα λανσάρει αμιγώς ηλεκτροκίνητα supercars.

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι πάντως, στο παρελθόν είχε παρουσιάσει πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα μοντέλα όπως η Terzo Millenio, όμως ποτέ δεν βγήκαν στην παραγωγή, ενώ επί της ουσίας η πρώτη υβριδική Lamborghini που θα λανσαριστεί επίσημα, θα είναι η Urus και μάλιστα δεν θα αργήσουμε να την δούμε να κυκλοφορεί.

Για την ιστορία, το νέο υβριδικό SUV της Lamborghini θα χρησιμοποιεί μηχανικά μέρη από την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, η οποία αποδίδει 680 ίππους και 850 Nm ροπής. Ο Μαουρίτσιο Ρετζιάνι, επικεφαλής της Lamborghini, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να προσφέρουμε ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο επιδόσεων, αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί με μπαταρίες. Το εκπληκτικό αυτοκίνητο επιδόσεων συνδέεται άμεσα με το συναίσθημα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider