Hyundai i10: Η επιτομή του value for money!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Hyundai i10: Η επιτομή του value for money!

Για όσους αναζητούν ένα συμπαγές σε διαστάσεις και ταυτόχρονα οικονομικό αυτοκίνητο πόλης, η προφανής επιλογή ακούει στο όνομα Hyundai i10. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει συναγωνισμός με μοντέλα της κατηγορίας του ούτε και με κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, καθώς το Hyundai i10 αποτελεί την πιο πλήρη και ταυτόχρονα προσιτή λύση, σε κάθε περίπτωση!

Το i10 προσφέρει επίσης στους επιβάτες του εξοπλισμό προερχόμενο από μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Μεταξύ άλλων, έξι αερόσακοι, σύστημα ελέγχου ευστάθειας, ABS, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, φώτα στροφής, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης και παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, το καθιστούν ακαταμάχητο. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε τους άνετους χώρους, που συναγωνίζονται μοντέλα της κατηγορίας B-segment, όπως επίσης το κορυφαίων προδιαγραφών πορτ - μπαγκάζ με όγκο 252 λίτρων.

Στην καρδιά του i10 κυριαρχούν δύο κινητήρες βενζίνης, 1,0 και 1,2 λίτρων, απόδοσης 66 και 87 ίππων αντίστοιχα, οι οποίοι αποδεικνύονται εξαιρετικά αποδοτικοί και οικονομικοί (4,7 και 4,9 λίτρα/100 χλμ. αντίστοιχα). Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα είναι διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο, μετατρέποντας την οδήγηση εντός πόλης σε απλή διαδικασία.

Ευέλικτο, οικονομικό, ευκολοδήγητο και άνετο, το Hyundai i10 αποτελεί κορυφαία επιλογή και μάλιστα σε μια εξαιρετική τιμή, η οποία ξεκινά από τα 9.990 ευρώ και συνοδεύεται με πέντε χρόνια εγγύηση (άνευ περιορισμού χιλιομέτρων), επαληθεύοντας στην πράξη τον χαρακτηρισμό value for money και ταυτόχρονα αφήνοντας πίσω κάθε είδους ανταγωνισμό!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider