Mercedes me: Το alter ego του οδηγού!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mercedes me: Το alter ego του οδηγού!

Το «Mercedes me» ήρθε με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της συνδεσιμότητας. Περιλαμβάνει ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Mercedes-Benz, από τη χρηματοδότηση και τη συντήρηση των οχημάτων, έως τις γνωστές, διεθνείς υπηρεσίες κινητικότητας της Daimler.

Με αυτόν τον τρόπο το «Mercedes me» επιτρέπει την απρόσκοπτη και άνετη πρόσβαση του χρήστη σε όλους τους τομείς κινητικότητας, δίνοντας έμφαση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των χρηστών της μάρκας.

To «Mercedes me» περιλαμβάνει ένα «πακέτο» ειδικά προσαρμοσμένων υπηρεσιών κινητικότητας, συνδεσιμότητας, service και χρηματοδότησης, καθώς και εμπειρίες της μάρκας που διαρκώς εξελίσσονται. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους χρήστες μέσω του «Mercedes me» συνοψίζονται σε 5 κατηγορίες:

-Move: Λύσεις για έξυπνες μετακινήσεις

-Connect: Σύνδεση του αυτοκινήτου παντού και κάθε στιγμή

-Assist: Προσωποποιημένη προσφορά υπηρεσιών για χρήστες Mercedes me

-Finance: Εξατομικευμένες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

-Inspire: Επίσκεψη στον κόσμο της έρευνας και ανάπτυξης της Mercedes-Benz

Διαπίστωση όλων είναι ότι μέλλον δεν αφορά πλέον μόνο σε νέα μοντέλα και κατηγορίες οχημάτων. Η γερμανική φίρμα έχει στοχεύσει στη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της, ακούγοντας και ακολουθώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Με βάση αυτές «γεννήθηκε» το «Mercedes me», ήτοι για να καλύψει μία πληθώρα αναγκών και επιθυμιών του χρήστη, τόσο όσον αφορά στις πωλήσεις και το After-Sales όσο και στο marketing, προσφέροντάς την γνωστή και premium εμπειρία των υπηρεσιών της Mercedes-Benz.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider