Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ

Με αναβαθμισμένα στοιχεία εξοπλισμού, νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια εγγύηση, το Fiat Tipo αποτελεί σήμερα παρά ποτέ, την πιο συμφέρουσα πρόταση στην κατηγορία του, καθώς εξασφαλίζει συνολικό όφελος έως και 3.200 ευρώ στον υποψήφιο αγοραστή.

Το Tipo είναι η πρόταση της Fiat στην κατηγορία C με τον καλύτερο λόγο τιμής/αξίας. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα όχημα πρακτικό, ευρύχωρο, εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και κινητήρα με χαμηλά έξοδα χρήσης και συντήρησης. Με 3 τύπους αμαξωμάτων – Hatchback, Station Wagon και Sedan– καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες αγοραστικές ανάγκες. Η νέα γκάμα του μοντέλου με τον πληθωρικό χαρακτήρα και τον σύγχρονο σχεδιασμό έρχεται με κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος προσφέρεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό σπάνιο για την κατηγορία τιμής του μοντέλου: UconnectNAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5’’, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, λαβές θυρών χρωμίου, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ατσάλινες ζάντες 16’’ και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Όλα τα παραπάνω στην τιμή των13.490€ με κινητήρα βενζίνης και των 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου για το Tipo Sedan.

Η κορυφαία έκδοση Lounge είναι η επιλογή για του οδηγούς που θέλουν πραγματικά τα πάντα από ένα αυτοκίνητο, με ένα ιδιαίτερα λογικό κόστος. Ο πραγματικά πλούσιος εξοπλισμός του περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17’’ και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην τιμή των 15.250€ με κινητήρα βενζίνης και των 16.250€ με πετρελαιοκινητήρα για το TipoSedan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εκδόσεις Hatchback και Station Wagon (τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού Easy όσο και στο Lounge) η Fiatr προσφέρει και τον δυνατό κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet 120 ίππων, για όσους αναζητούν και δυναμικές επιδόσεις.

Παράλληλα, προστίθεται ο νέος κινητήρας πετρελαίου ECO, ο οποίος προσφέρεται στην έκδοση Easy (μόνο με τα αμαξώματα Hatchback και Station Wagon) και μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτυγχάνει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90γρ (στο Hatchback) με αποτέλεσμα το μοντέλο να απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ
Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ
Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ
Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ
Fiat Tipo με μεγάλο όφελος έως 3.200 ευρώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider