Ακόμα μια επιτυχία για την αισθητική των μοντέλων της απέσπασε η Hyundai στα φετινά βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards.

Συγκεκριμένα το νέο Β-SUV της κορεατικής μάρκας, το Kona, ξεχώρισε στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες». Το Kona διακρίθηκε για την εξαιρετική του σχεδίαση και καινοτομία στην κατηγορία «SUV/Off-road οχήματα». Το σημαντικό αυτό βραβείο αποδίδεται για τη λειτουργικότητα, την πρωτοτυπία, το επίπεδο καινοτομίας και τη συνολική ποιότητα του προϊόντος.

Το Kona διευρύνει την επιτυχημένη γκάμα των SUV της Hyundai προς τα κάτω, καθώς αποτελεί το εισαγωγικό της μοντέλο. Με την κομψή, έντονη και πολύχρωμη σχεδίασή του, δημιουργεί μια μοναδική πρόταση στα Β-SUV. Οι τολμηρές εξωτερικές γραμμές, το ευχάριστα ευρύχωρο εσωτερικό και η ισχυρή γκάμα των κινητήρων του, καθιστούν το καινοτόμο Kona κατάλληλο για σύγχρονους οδηγούς που αποζητούν τη μέγιστη ευκολία και πρακτικότητα στην πόλη, με ταυτόχρονες μεγάλες δυνατότητες απόδρασης στη φύση.

Η σχεδίαση αναδεικνύεται στον κυρίαρχο λόγο για τον οποίο οι πελάτες επιλέγουν τη μάρκα Hyundai. Η κατάκτηση αυτής της σημαντικής βράβευσης για 5η συνεχή χρονιά αντανακλά τη δέσμευση της μάρκας να παράγει αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται από μια σύγχρονη και συναρπαστική γλώσσα σχεδιασμού. Στη διοργάνωση Red Dot Design Award συμμετέχουν και ψηφίζουν υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένοι σχεδιαστές, καθηγητές και δημοσιογράφοι  ενώ το Βραβείο Σχεδίασης Red Dot Design αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, προσελκύοντας συμμετοχές από 59 χώρες.