Εκατό χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που το πρώτο μοντέλο της Citroen, το Type A, απέκτησε έγκριση για την κυκλοφορία του στο δρόμο και έγινε το πρώτο αυτοκίνητo μαζικής παραγωγής στην Ευρώπη. Από το 1918 έως και σήμερα, η γαλλική μάρκα κατάφερε να γίνει συνώνυμη της καινοτομίας και της πρωτοπορίας.

H Citroen επηρέασε τον κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από μοντέλα όπως το Citroën Traction Avant – το πρώτο παγκοσμίως μοντέλο μαζικής παραγωγής με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς και ανεξάρτητη εμπρός ανάρτηση. Μοντέλα όπως το 2CV έγραψαν επίσης ιστορία, ενώ  το DS ήταν το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής με  υδροπνευματική ανάρτηση, δισκόφρενα, αλλά και κατευθυνόμενους προβολείς.  Στη συνέχεια τα GS, ΧΜ  αλλά και τα πιο πρόσφατα C4 Cactus, C3 και C3 Aircross επιβεβαίωσαν την ανεξάρτητη και καινοτόμο πορεία της μάρκας.

Για να γιορτάσει τη μεγάλη αυτή πορεία της στην αυτοκίνηση, η Citroen προσφέρει στην ελληνική αγορά όλα τα C3 και C3 AIRCROSS με σημαντικά οφέλη για τους αγοραστές και συγκεκριμένα:

•             3,9% προνομιακό επιτόκιο,

•             5 χρόνια εγγύηση,

•             και προγράμματα αποπληρωμής από  145 ευρώ το μήνα

Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το νέο C3 iTouch, μoντέλο 2018, μία νέα έκδοση του βραβευμένου C3,  σε άκρως προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό που πρειλαμβάνει:

•             Εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav: Σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές

•             Κάμερα οπισθοπορείας

•             Αισθητήρες παρκαρίσματος

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr .