Το βασικό ένστικτο της Peugeot

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το βασικό ένστικτο της Peugeot

Στο 87ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα ανοίξει τις πύλες του αρχές Μαρτίου, η γαλλική εταιρεία θα μας συστήσει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο.

Η ονομασία του είναι Instinct και αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε από τη μοναδική φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι ότι οι σχεδιαστές του ακολούθησαν το ένστικτο τους, και όχι τις πιο συντηρητικές γραμμές που εφαρμόζονται στα μοντέλα παραγωγής.

Πράγματι η εξωτερική του εμφάνιση είναι αρκετά φουτουριστική, ενώ το shooting brake αμάξωμά του είναι δυναμικό και μυώδες. Οπτικά ξεχωρίζει με τους μεγάλους τροχούς, τα στενόμακρα κάθετα τοποθετημένα LED φώτα του, την πλατιά μάσκα, τα «πρησμένα» φτερά και την απουσία πλευρικών καθρεπτών, οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί με κάμερες. Από το εσωτερικό του δεν έχουμε εικόνα, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι και εκεί έχει εφαρμοστεί προχωρημένο ντιζάιν.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά για το νέο Instinct, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι θα ακολουθεί το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης. Στην ελβετική πόλη η Peugeot εκτός από το Instinct θα φέρει επίσης το 5008 και το Partner Tapee Electric.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider