Η Kosmoride επιδοτεί την απόσυρση συμβατικών ποδηλάτων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Kosmoride επιδοτεί την απόσυρση συμβατικών ποδηλάτων
Η αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι πλέον ακόμα πιο συμφέρουσα, με το πρόγραμμα απόσυρσης συμβατικού ποδηλάτου από την Kosmoride.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις αιτήσεις επιδότησης στην online εφαρμογή «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το ενδιαφέρον του κοινού για τα ηλεκτρικά ποδήλατα προσεγγίζει το 80%, επί του συνόλου των οχημάτων που συμμετέχουν.

Η μεγάλη ζήτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων δικαιολογείται από το μεγάλο ποσοστό επιδότησης, το οποίο φτάνει στο 40% του κόστους τους με ανώτατο ποσό τα 800 ευρώ, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων, να τα προτιμούν.

insider

Από αυτούς, πολλοί είναι κάτοχοι συμβατικών ποδηλάτων και έχουν έναν επιπλέον λόγο να νοιώθουν προνομιούχοι, καθώς πλέον η Kosmoride τους προσφέρει τη δυνατότητα απόσυρσης του ποδηλάτου τους, ακόμα και μηδενικής αξίας, με έκπτωση 5% στην αξία του ηλεκτρικού που θα επιλέξουν.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση, ανεβάζοντας το συνολικό χρηματικό όφελος κοντά ή ακόμα και πάνω από τα 1.000 ευρώ -πάντα ανάλογα με την αξία του ηλεκτρικού ποδηλάτου που θα επιλεγεί.

Πολλές επιλογές και μοναδικές υπηρεσίες

Σε κάθε περίπτωση, η Kosmoride προσφέρει ένα τεράστιο εύρος επιλογών, καθώς είναι απόλυτα εξειδικευμένη στην πώληση και την υποστήριξη ηλεκτρικών και μόνο ποδηλάτων. Έτσι, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εκτίθενται δεκάδες ηλεκτρικά ποδήλατα από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς, όπως Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

insider

Ταυτόχρονα, η Kosmoride παρέχει πολλές επιπλέον υπηρεσίες που εξασφαλίζουν μεγάλο όφελος, όπως άτοκες δόσεις, εγγύηση μέχρι 5 χρόνια και ασφαλιστική κάλυψη. Εξειδικευμένοι συνεργάτες της μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας, να σας υποδείξουν το απολύτως κατάλληλο ηλεκτρικό ποδήλατο για τις ανάγκες σας και φυσικά να σας κατευθύνουν με απόλυτη σιγουριά σε κάθε βήμα για την κρατική επιδότηση. Ταυτόχρονα, πολλά από τα διαθέσιμα ηλεκτρικά ποδήλατα διατίθενται και για test ride ώστε κάθε υποψήφιος αγοραστής να διαμορφώσει την πιο σφαιρική άποψη και να κάνει την πιο σίγουρη και επωφελή επιλογή.

Εκτός όλων των παραπάνω η Kosmoride προσφέρει οτιδήποτε αφορά τον πρόσθετο εξοπλισμό των ηλεκτρικών ποδηλάτων και την προστασία των αναβατών, όπως είδη ένδυσης, κράνη, σακίδια μεταφοράς, σχάρες και κλειδαριές σχεδιασμένες ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα. Ακόμα όμως και μετά την αγορά, η Kosmoride παραμένει δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης για κάθε ηλεκτρικό ποδήλατο που πουλά.

insider

Το πρώτο experience store της Kosmoride λειτουργεί ήδη στο Μαρούσι, σε έναν άνετο και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 21, παράδρομο της Αττικής Οδού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 99 81 281 και το επίσημο site στη διεύθυνση https://kosmoride.gr/.

Διαβάστε επίσης:

Kosmoride experience store: Ο «ναός» των ηλεκτρικών ποδηλάτων

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider