H Tesla συνεχίζει να αναζητά στελέχη στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Tesla συνεχίζει να αναζητά στελέχη στην Ελλάδα
Θέσεις στον τομέα του after sales αλλά και των πωλήσεων έχουν ανοίξει στην Tesla για Έλληνες υποψηφίους, τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Πριν ακόμα ξεκινήσει τις δραστηριότητες των πωλήσεων της στην Ελλάδα, η Tesla είχε προχωρήσει στην αναζήτηση στελεχών μέσω του διεθνή της ιστότοπου. Πλέον η εταιρεία έχει προβεί σε online πωλήσεις στη χώρα μας, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για αγορά.

Πέραν όμως της online παρουσίας, η Tesla έχει δημιουργήσει και ένα pop up κατάστημα, όπως το ονομάζει, δηλαδή ένα χώρο επίδειξης των μοντέλων της στο εκθεσιακό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

insider

Ταυτόχρονα, προγραμματίζει και την επέκτασή της στο χώρο του after sales, καθώς με την κυκλοφορία των μοντέλων της στη χώρα μας, σύντομα θα υπάρχουν και ανάγκες συντήρησης και επισκευής.

Το κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης της εταιρείας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο το γεγονός της πρόσληψης τεχνικών συμβούλων μερικούς μήνες νωρίτερα, έδωσε το στίγμα των προθέσεών της.

Περιζήτητος εργοδότης

Η Tesla είναι μια πρωτοποριακή αυτοκινητοβιομηχανία, που έχει καινοτομήσει όχι μόνο διότι ήταν η πρώτη που κατασκεύασε μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και διότι εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τρόπο διάθεσης και υποστήριξης των μοντέλων της.

insider

Η εργασία στην Tesla σημαίνει άμεση επαφή με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά και εμπορικά μεθόδους, γεγονός που κάνει τις διαθέσιμες θέσεις περιζήτητες. Αυτή τη στιγμή η Tesla ζητά από την εγχώρια αγορά εργασίας τεχνικούς και στελέχη πωλήσεων, τόσο για εργασία εντός Ελλάδας όσο και σε θέσεις στην Ολλανδία και στην Πολωνία.

Καθώς η Tesla αναπτύσσεται ραγδαία, με τη δημιουργία δύο νέων εργοστασίων αλλά και υποδομών πωλήσεων σε πολλές νέες χώρες ανά τον κόσμο, οι διαθέσιμες θέσεις εργασίες είναι εκατοντάδες, όπως μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη ενότητα του επίσημου site της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Το 2023 έρχεται το φτηνό Tesla (pics & vid)

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider