Φθινοπωρινή προσφορά Kymco με μεγάλο όφελος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φθινοπωρινή προσφορά Kymco με μεγάλο όφελος
Έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, η Kymco προσφέρει τα μοντέλα People S 150i ABS και Downtown 350i ABS/TCS σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές.

Παράλληλα με την προωθητική ενέργεια "Noodoe Upgrade" η Kymco κάνει μια ακόμα δροσερή φθινοπωρινή προσφορά, που βρίσκεται ήδη σε ισχύ και αφορά σε δύο άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για γενναίες μειώσεις τιμών που θα ισχύσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020 στα εξής scooter:

People S 150i ABS με μόλις 2.495€

insider

Σύγχρονο και κομψό, με μεγάλους τροχούς για κορυφαία οδική συμπεριφορά, το People S 150i ABS είναι το ιδανικό scooter για την πόλη και μικρές εξοσμήσεις. Ο ισχυρός μονοκύλινδρος 4-βάλβιδος κινητήρας G5-ECO, εγγυάται ακόµα χαµηλότερη κατανάλωση καυσίµου ενώ η απόδοσή του είναι κορυφαία για την κατηγορία, με 14 ίππους.

insider

Το ABS εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια, ενώ τα φωτιστικά σώματα full LED απρόσκοπτη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Με ψηφιακό πίνακα οργάνων, smart switch και δύο θύρες USB για φόρτιση συσκευών, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Downtown 350i ABS/TCS με μόλις 4.795€

Το Downtown 350i ABS/TCS είναι ένα από τα best seller μοντέλα της Kymco χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά και την δυναμική του αισθητική. Πολύ πλούσια εξοπλισμένο, προσφέρει άνετους χώρους για αναβάτη και συνεπιβάτη, μαζί με αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη.

insider

Ο ισχυρός μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας προδιαγραφών Euro-4 , αποδίδει 28,9 ίππους και εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις για κάθε χρήση, αλλά και κορυφαία οικονομία στις αστικές μετακινήσεις. Με στάνταρ σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ελαστικά Metzeler FeelFree, προσεγμένες αναρτήσεις και ABS, το Downtown 350i ABS/TCS προσφέρει κορυφαία οδική συμπεριφορά συμπεριφορά και ιδανική πέδηση σε όλες τις συνθήκες.

insider

Η εντυπωσιακή φθινοπωρινή προσφορά για τα δύο παραπάνω μοντέλα ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλο το δίκτυο πώλησης της Kymco και τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω τιμές λιανικής περιλαμβάνουν και το τέλος ταξινόμησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider