Προσφορά της Volvo στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορά της Volvo στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Η αντιπροσωπεία της Volvo στη χώρα μας διέθεσε πέντε αυτοκίνητα στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Πέντε Volvo παρέλαβε ο ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από την αντιπροσωπεία της Volvo στη χώρα μας, ενώ η εισαγωγική εταιρεία εξετάζει την παροχή ακόμα περισσότερων αυτοκινήτων, σε υπηρεσίες που έχουν ως αντικείμενο την παροχή βοήθειας και υγειονομικού υλικού για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Τα αυτοκίνητα αυτά θα είναι στη διάθεση των υπηρεσιών του Ερυθρού Σταυρού για όσο διάστημα απαιτηθεί. Ταυτόχρονα, η Volvo διαθέτει και τους πόρους κάλυψης των απαραίτητων καυσίμων κίνησης, προσφέροντας έτσι δωρεάν όχι μόνο τα οχήματα, αλλά και τη χρήση τους.

Τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε εθνικό επίπεδο, η Volvo έχει εκπονήσει σχέδιο υποστήριξης των υγειονομικών υπηρεσιών στη μάχη κατά του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, η Volvo Car Hellas θεώρησε καθήκον της να προσφέρει στήριξη στο μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό στην Ελλάδα, που προάγει τον εθελοντισμό και την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Η βοήθεια θα συνεχιστεί

Αυτή, ωστόσο, δεν θα είναι και η μόνη παροχή βοήθειας της Volvo στη χώρα μας. Τις επόμενες ημέρες έχει δρομολογηθεί η παραχώρηση σε ακόμα περισσότερους φορείς, που δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας. Σημειώνεται τέλος ότι πριν από την παραχώρησή τους, τα οχήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται διεξοδικά με ειδικό αντιϊκό καθαριστικό, όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα test drive της Volvo.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider