Βοήθεια στους ακρίτες από την Ισμαήλος Α.Ε.

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βοήθεια στους ακρίτες από την Ισμαήλος Α.Ε.
Τις κρίσιμες ώρες της πανδημίας του κορονοϊού, η εταιρεία Ισμαήλος Α.Ε., επίσημος έμπορος Mercedes, προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στον Έβρο.

Μια πρωτοβουλία για τη βοήθεια και την υποστήριξη υπερήλικων κατοίκων του βόρειου Έβρου υλοποιεί η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε., εξουσιοδοτημένος διανομέας & επισκευαστής της Mercedes-Ben. Η εταιρεία, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Ορεστιάδας και τον δήμαρχο κ. Βασίλη Μαυρίδη, ξεκινά από σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου, τη δράση Time to Act.

Το Time to Act λειτουργεί στα πρότυπα του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" με εθελοντές και αφορά 25 χωριά που αποτελούν την δημοτική ενότητα Τριγώνου και τη δημοτική ενότητα Κυπρίνου στο βόρειο Έβρο. Το κόστος της δράσης θα καλύψει εξ ολοκλήρου η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε., η οποία παρέχει προς χρήση και τα αυτοκίνητα για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών. Τα έξοδα των καυσίμων για τις ανάγκες των καθημερινών μετακινήσεων του προγράμματος χορηγεί η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

Πως λειτουργεί το Time to Act

Αναφορικά με τα χωριά που καλύπτονται, αυτά είναι τα: Δίκαια, Δίλοφο, Κριός, Πάλλη, Καναδάς, Άρζος, Μαράσια, Ελαία, Θεραπειό, Κόμαρα, Μηλιά, Ορμένιο, Πεντάλοφος, Πετρωτά, Πλάτη, Πτελέα, Σπήλαιο, Κυπρίνος, Γαλήνη, Ζώνη, Μικρή Δοξιπάρα, Χελιδόνα, Φυλάκιο, Αμμόβουνο και Κέραμος.

Time to Act από την Ισμαήλος Α.Ε.
Το κόστος του προγράμματος βοήθειας Time to Act αναλαμβάνει η Ισμαήλος Α.Ε., που διαθέτει και τα αυτοκίνητα για την υλοποίησή του. 

Οι κάτοικοι των παραπάνω χωριών μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2551200120 για να αναφέρουν το αίτημα τους για τροφοδοσία. Αποδεκτά είναι τα αιτήματα για τρόφιμα - φάρμακα - εφημερίδες και είδη πρώτης ανάγκης.

Επίσης λειτουργεί και η ιστοσελίδα http://www.timetoact.gr/ όπου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, ενώ θα γνωστοποιούνται στους κατοίκους της περιοχής και σε κάθε ενδιαφερόμενο, όλες οι επίσημες ενημερώσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα menoumespiti.gr και στην ιστοσελίδα eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/ με θέματα επικαιρότητας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider