Παραδοσιακές αξίες αλλά και συναρπαστική αισθητική στη νέα Skoda Octavia (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραδοσιακές αξίες αλλά και συναρπαστική αισθητική στη νέα Skoda Octavia (pics)
Το νέο μεσαίο μοντέλο της τσέχικης μάρκας θα είναι σύντομα κοντά μας, με τεράστιους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό αλλά και νεωτερισμούς στην αισθητική και στην τεχνολογία.

Η Octavia αποτελεί το θεμέλιο λίθο της νέας εποχής της Skoda και το μοντέλο με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην ιστορία της. Συνολικά 6.5 εκατομμύρια αντίτυπα έχουν διατεθεί παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

Η τέταρτη γενιά του μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Νοεμβρίου 2019, έως τότε όμως η Skoda τροφοδοτεί τον παγκόσμιο Τύπο με κάποιες εικόνες που καταδεικνύουν τη συναρπαστική αισθητική του μοντέλου. Τα επίσημα σχέδια του εμπρός και πίσω μέρους αφήνουν υποσχέσεις για μια πιο δυναμική εικόνα σε σχέση με το παρελθόν, που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη κομψότητα με την επιβλητική παρουσία.

Skoda Octavia

Για την Octavia η αισθητική πρωτοτυπία δεν ήταν μέχρι σήμερα το κυρίαρχο ζητούμενο, όπως όμως όλα δείχνουν αυτό αλλάζει στο νέο μοντέλο. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές της μάρκας υπόσχονται οι παραδοσιακές αξίες της πρακτικότητας και της εντυπωσιακής ευρυχωρίας να διατηρηθούν στο ακέραιο.

Η κουπέ σιλουέτα στη νέα Octavia δεν διαταράσσει την εικόνα ενός κλασικού σεντάν τριών όγκων που πάντοτε εξέφραζε το αμάξωμα, ωστόσο και η τέταρτη γενιά παραμένει πεντάθυρη, με ότι αυτό σημαίνει στους τομείς της ευκολίας και της άνεσης.

Τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος τα λεπτά και φαρδιά φωτιστικά σώματα αποτελούν τη νέα υπογραφή της σύγχρονης εταιρικής σχεδιαστικής ταυτότητας, όπως αυτή ορίζεται από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της γκάμας, τα Scala, Karoq και Kamiq.

Skoda Octavia

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επίσημα σκίτσα της Skoda έρχονται να επιβεβαιώσουν τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που είχε δημοσιεύσει στις αρχές Οκτωβρίου η gazzetta.gr σχετικά με τη νέα Octavia.

Skoda Octavia

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider