Ρεκόρ παραγγελιών για το ηλεκτρικό Nissan e-NV200

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρεκόρ παραγγελιών για το ηλεκτρικό Nissan e-NV200
Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Van της ιαπωνικής φίρμας ξεπέρασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Το ανανεωμένο Nissan e-NV200, έχει καταγράψει ρεκόρ πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, καθώς οι εμπορικοί στόλοι συνεχίζουν να επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα. Με την ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση από τις επιχειρήσεις αστικών διανομών, που συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των πωλήσεων του μοντέλου, το Nissan e-NV200 των 40 kWh, διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, διασφαλίζοντας πάνω από 10.000 παραγγελίες σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο.

Το Nissan e-NV200 αναδείχθηκε πέρσι ως το πιο εμπορικό LCV μηδενικών εκπομπών σε 10 αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Νορβηγίας και των Κάτω Χωρών, στοιχείο το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του. Τόσο οι εκδόσεις Van όσο και οι Combi συνεχίζουν να εξασφαλίζουν στο e-NV200 κορυφαία θέση στον στόλο μεγάλων επιχειρήσεων παράδοσης αντικειμένων, μεταφοράς προσώπων και ιδιωτικής μίσθωσης σε όλη την Ευρώπη, με τις πρόσφατες παραγγελίες στόλου να τοποθετούνται από κολοσσούς όπως η DHL και η Chronopost.

Προορισμένo τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση, το Nissan e-NV200 αποτελεί μια εξαιρετικά πρακτική και αποδοτική επιλογή, αξιοποιώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του πολυβραβευμένου NV200 Van και της τεχνολογίας από το κορυφαίο ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf. Χάρη στον έξυπνο, αποδοτικό σχεδιασμό της αναβαθμισμένης μπαταρίας των 40 kWh, το αναβαθμισμένο e-NV200 διατηρεί την εντυπωσιακή χωρητικότητα και ωφελιμότητα φορτίου, ικανό να μεταφέρει 4.2 m3 φορτίου ή 705 κιλά, στην έκδοση Van.

Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης, το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του να διανύσουν από 200 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χιλιόμετρα σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση της ακτίνας οδήγησης άνω του 60%, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία μπαταριών με το νέο Nissan Leaf και χωρίς να έχει αυξηθεί το μέγεθος της μπαταρίας, οι επιβάτες του e-NV200 δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν κανένα συμβιβασμό στο χώρο ή τη χωρητικότητα του φορτίου.

Όταν απαιτείται φόρτιση, το Nissan e-NV200 προσφέρει επίσης μια σειρά βολικών λύσεων. Εκτός από την τυπική οικιακή πρίζα, οι ιδιοκτήτες του μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα Wallbox και τον ενσωματωμένο φορτιστή 7 kW για πλήρη φόρτιση του αυτοκινήτου σε 7,5 ώρες. Παράλληλα, ένας ταχύ-φορτιστής επιτρέπει στους χρήστες να φτάσουν από το 20% στο 80% της φόρτισης, σε μόλις 40 με 60 λεπτά.

Από την πρώτη κυκλοφορία του το 2014, το Nissan e-NV200 καταγράφει συνεχώς επιτυχία πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, με πάνω από 25.000 νέα οχήματα να έχουν παραδοθεί στους τυχερούς ιδιοκτήτες, ενώ εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των 40kWh, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινά από τα 36.490 ευρώ. Τέλος, εκτός από την έκδοση Van, διατίθεται και ως επταθέσιο επιβατικό στην έκδοση Evalia, με τιμή εκκίνησης στα 37.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider