H Mazda επιστρέφει με όλα τα «όπλα» της στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Mazda επιστρέφει με όλα τα «όπλα» της στην Ελλάδα
Δυναμικό comeback για τη Mazda στην πατρίδα μας, όπου αντιπροσωπεύεται πλέον από τον όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος θα προσφέρει όλη τη γκάμα των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας.

Μία νέα ημέρα ξεκινά για τη Mazda στην Ελλάδα μετά την ανάληψη της αντιπροσωπείας της από τον όμιλο Συγγελίδη. Η ιαπωνική μάρκα, που παραμένει δημοφιλής στη χώρα μας, θα κατέβει…πάνοπλη στην ελληνική αγορά και θα διεκδικήσει αξιοπρεπή μερίδια με όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Στις αρχές Ιουνίου θα γίνουν τα εγκαίνια του καταστήματος – ναυαρχίδα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας, το οποίο θα περιλαμβάνει έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, αλλά και τεχνικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα θα συνεχίσει να λειτουργεί και να αναβαθμίζεται το ήδη υπάρχον δίκτυο των 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Mazda σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρέθυμνο Κρήτης, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή και Βόλο.

Tο CX-3 είναι το μικρότερο SUV της Mazda.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Συγγελίδη, Πολυχρόνης Συγγελίδης, τόνισε ότι πρόκειται για τα πρώτα βήματα ανάπτυξης της μάρκας μετά από αρκετά χρόνια επίσημης απουσίας της από την ελληνική αγορά. Συμπλήρωσε επίσης, ότι η Mazda ποντάρει στην ποιότητα και στην τεχνολογία των προϊόντων της, αλλά και στη μοναδικότητά κάποιων μοντέλων της, όπως το εξαιρετικά δημοφιλές ρόουντστερ MX-5, που θα κοστίζει από 24.997 ευρώ. O κ. Συγγελίδης αποκάλυψε μάλιστα, ότι ονειρευόταν εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, να καταφέρει να εντάξει στον όμιλο της οικογένειάς του μία premium ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων, όπως η Mazda.

To Mazda 2 ανήκει στη δημοφική κατηγορία των supermini.

Nα αναφέρουμε επίσης, ότι supermini Mazda 2 θα ξεκινά από 13.719 ευρώ, τα μικρομεσαία Mazda 3 Hatchback και Sedan από 25.290 ευρώ, ενώ η λιμουζίνα Mazda 6 Sedan και το στέισον βάγκον Mazda 6 Sport Combi από 34.491 ευρώ. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η μάρκα στα SUV της, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και έχουν στη χώρα μας λογικές τιμές εκκίνησης, με το CX-3 να κοστίζει από 19.060 ευρώ και το μεγαλύτερο CX-5 από 17.705 ευρώ.

To ρόουντστερ MX-5 θα ξεκινά από 24.997 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider