Νέος diesel κινητήρας για το Nissan Qashqai!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέος diesel κινητήρας για το Nissan Qashqai!
Ο νέος πετρελαιοκινητήρας του ιαπωνικού crossover διαθέτει χωρητικότητα 1,7 λίτρων και απόδοση 150 ίππων.

Το Nissan Qashqai αποτελεί τον «ιδρυτή» της κατηγορίας των crossover, συνεχίζει να σαρώνει σε πωλήσεις στην κατηγορία του και πλέον διατίθεται με έναν ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα 1,7 λίτρων. Ο εξαιρετικής απόδοσης νέος diesel κινητήρας, ισχύος 150 ίππων, διατίθεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων σε εκδόσεις 4x2 και 4x4, όσο και με Μ-CVT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποκλειστικά με δυνατότητα επιλογής κίνησης και στους 4 τροχούς.

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας έρχεται να αντικαταστήσει τον 1,6 dCi 130PS, προσφέρoντας αυξημένη ισχύ κατά 20 ίππους, καθώς και υψηλότερη ροπή κατά 20 Nm. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο M-CVT, είναι η πρώτη φορά που διατίθενται στο κορυφαίο crossover της Nissan, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της με τον κινητήρα των 1,7 λίτρων. H συγκεκριμένη έκδοση, παρέχει μια ολοκληρωμένη και δυναμική εμπειρία οδήγησης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του διαχρονικού ιαπωνικού μοντέλου.

Την γκάμα των αποδοτικών κινητήρων του Qashqai συμπληρώνουν οι κινητήρες βενζίνης 1,3 λίτρων, τεχνολογίας DiG-T, οι οποίοι αποδίδουν έως και 160 ίππους, καθώς και ο γνωστός 1,5 λίτρων diesel κινητήρας των 116 ίππων, ο οποίος με εκπομπές CO2 από 100 γρ./χλμ. και οικονομία καυσίμου από 3,8 λίτρα/100χλμ., θεωρείται εκ των κορυφαίων της κατηγορίας.

Σε ότι αφορά στις τιμές του Nissan Qashqai με τον κινητήρα πετρελαίου των 1,7 λίτρων, ξεκινούν από τα 25.890 ευρώ, για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και από τα 28.490 ευρώ, για την έκδοση με το κιβώτιο M-CVT, με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider