Τι συμβαίνει όταν η Cigarette Racing συνεργάζεται με την AMG; Η απάντηση είναι εκκωφαντική και ακούει στο όνομα Cigarette Racing 41’ AMG Carbon Edition, το οποίο είναι σαφώς εμπνευσμένο από την εξίσου εντυπωσιακή Mercedes-AMG GT. Το εκπληκτικό δημιούργημα της παραπάνω σύμπραξης διαθέτει μήκος 12,5 μέτρα, ενώ έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 20 ατόμων.

Παράλληλα, εφοδιάζεται με τέσσερις κινητήρες Mercury Racing 400R, συνολικής απόδοσης 1.600 ίππων, με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 142 χλμ./ώρα στο νερό! Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στη κατασκευή του, είναι στην πλειοψηφία τους από ανθρακόνημα, γεγονός που μείωσε το βάρος κατά τα 250 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Η εξωτερική απόχρωση, σε συνδυασμό με τα γραφικά, σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Mercedes-Benz, καθώς επίσης και οι κόκκινες επενδύσεις των καθισμάτων. Σε ότι αφορά στην Mercedes-AMG GT 63S, εφοδιάζεται με twin turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων και αποδίδει 639 ίππους. Το τετρακίνητο γερμανικό μοντέλο χρειάζεται μόλις 3,2 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 315 χλμ./ώρα.