H Beat έδωσε δώρο μια Mercedes-Benz E-Class σε εκδήλωση για τους οδηγούς ταξί 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Beat έδωσε δώρο μια Mercedes-Benz E-Class σε εκδήλωση για τους οδηγούς ταξί 
Σύμφωνα με την Beat o αριθμός των διαδρομών μέσω της εφαρμογής της έχει πενταπλασιαστεί μέσα στην τελευταία πενταετία.

Η Beat τίμησε τους «κορυφαίους οδηγούς» συνεργάτες της. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συμμετείχαν οι οδηγοί ταξί που εργάζονται σχεδόν αποκλειστικά με την Beat. Οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τα μελλοντικά σχέδια και διεκδίκησαν, μέσω κλήρωσης, μια Mercedes-Benz E-Class.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Beat, κ. Νίκος Δρανδάκης, ευχαρίστησε τους οδηγούς για τη στήριξη αλλά και για τον εξαιρετικό τους επαγγελματισμό, με τον οποίο έχουν συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη της Beat αυτά τα χρόνια.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Ελλάδας, Βασίλης Ντάνιας, μίλησε για τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας, τα νέα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή του οδηγού, σε συνεργασία με τη mytaxi, με βασικό στόχο να επιλέξουν ακόμα περισσότεροι πολίτες το ταξί για την μετακίνησή τους στην πόλη.

Η mytaxi, μέλος του ομίλου της Daimler όπως και η Beat, είναι η Νο 1 εφαρμογή ταξί στην Ευρώπη, και γι’ αυτό το λόγο η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο προσέλκυσης πελατών, που έρχονται στην Αθήνα από άλλες χώρες, και χρησιμοποιούν στην πατρίδα τους την εφαρμογή της mytaxi. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και για την εξέλιξη της υπηρεσίας Beat Hotel Services, που εξυπηρετεί σήμερα περισσότερα από 20 ξενοδοχεία στην Αθήνα και συνεχώς επεκτείνεται.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας «είναι ενδεικτικό ότι o αριθμός των διαδρομών μέσω της Beat έχει πενταπλασιαστεί μέσα στην τελευταία πενταετία. Στην εφαρμογή είναι πλέον εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο επιβάτες στην Αθήνα, ενώ καθημερινά εγγράφονται 1.000 νέοι επιβάτες, πολλοί από τους οποίους δεν χρησιμοποιούσαν ταξί συχνά προηγουμένως».

Πρόγραμμα έκπτωσης της Mercedes-Benz Ελλάς

Στην εκδήλωση, η Mercedes-Benz Ελλάς ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα σημαντικών εκπτώσεων για αγορά ταξί Mercedes-Benz, αποκλειστικά για τους συνεργαζόμενους με τη Beat οδηγούς.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς, ο οποίος κέρδισε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E-Class, αναδείχθηκε ο οδηγός Γεώργιος Δούσκος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider