Η BMW M850i xDrive Coupe First Edition είναι πλέον γεγονός, με το χαρακτηριστικό Frozen Barcelona χρώμα προερχόμενο από την BMW Individual, να δίνει τον τόνο για το τι θα «επακολουθήσει». Το γερμανικό μοντέλο εφοδιάζεται με ζάντες Μ 20 ιντσών και είναι συλλεκτικό, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 400 «αντίτυπα».

BMW M850i xDrive Coupe First Edition

Στα ενδότερα της ειδικής έκδοσης επικρατεί η πολυτέλεια, με δερμάτινες επενδύσεις, επένδυση οροφής Alcantara, δερμάτινο τιμόνι Μ και φυσικά λογότυπα «First Edition» με τον αύξοντα αριθμό του εκάστοτε μοντέλου. Παράλληλα, ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins, ενώ το κουμπί του Start/Stop, ο επιλογέας του iDrive και ο διακόπτης αυξομείωσης του ήχου είναι κατασκευασμένα από γυαλί Crafted Clarity.

BMW M850i xDrive Coupe First Edition


Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη της BMW M850i xDrive Coupe First Edition, παραμένει ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,4 λίτρων, απόδοσης 530 ίππων και 750 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Η τετρακίνητη M850i xDrive Coupe First Edition χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.