Στην Ελλάδα το πιο σπορ Volkswagen Polo R-Line! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Ελλάδα το πιο σπορ Volkswagen Polo R-Line! (pics)
Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με κινητήρα 1.0 TSI 115 ίππων και διατίθεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG.

Με νέα έκδοση διατίθεται το δημοφιλές μοντέλο της Volkswagen, το οποίο στο πέρασμα του χρόνου έχει αναδειχθεί σε ένα παγκόσμιο best-seller, με περισσότερες από 17 εκατομμύρια πωλήσεις! Το νέο Polo, το οποίο την άνοιξη ψηφίστηκε ως το «World Urban Car 2018», πλέον με την έκδοση R-Line αποκτά και έντονο σπορ χαρακτήρα, προσφέροντας ξεχωριστό design, γνήσια οδηγική απόλαυση και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Η έκδοση R-Line είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα 1.0 TSI 115PS, τόσο με χειροκίνητο, όσο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων και έρχεται να προστεθεί στην κορυφή της γκάμας του Polo, σε ότι αφορά στο επίπεδο εξοπλισμού.

Εξωτερικά, ξεχωρίζει το αεροδυναμικό πακέτο R-Line (προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή οροφής), ενώ εντυπωσιάζουν οι νέας σχεδίασης σπορ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών «Bonneville» από τη γκάμα της Volkswagen R. Τη δυναμική εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν τα πίσω φωτιστικά σώματα LED. Στο εσωτερικό, ο εξοπλισμός είναι αναβαθμισμένος σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, δίνοντας έμφαση στα σπορ χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης R-Line περιλαμβάνονται:

-Sport καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση «Level» σε carbon look

-Δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι, το οποίο στην περίπτωση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DSG διαθέτει και paddles

-Adaptive Cruise Control

-Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων Plus

-Διακοσμητικές επενδύσεις «Deep Iron» στο ταμπλό, στο πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας και στα πάνελ των εμπρός θυρών

-Μαύρη απόχρωση ουρανού

-Κρυφός εσωτερικός φωτισμός Ambient

-Air Care Climatronic 2 ζωνών

Αν το ζητούμενο είναι η ακόμα πιο έντονη διαφοροποίηση, υπάρχει διαθέσιμο και εσωτερικό πακέτο εξοπλισμού R-Line, το οποίο προσθέτει επιπλέον σπορ πινελιές στο εσωτερικό. Όμως, επειδή ιδιαίτερη αξία έχουν και όσα δεν φαίνονται στον απλό παρατηρητή, αλλά συμβάλλουν στην απόλαυση του οδηγού, το Polo R-Line έχει δεχθεί και σημαντικές μηχανολογικές διαφοροποιήσεις, που ενισχύουν τη σπορ αίσθηση που προσφέρει. Συγκεκριμένα, το Polo R-Line διαθέτει:

-Σπορ ανάρτηση με χαμηλωμένο πλαίσιο (-15 χλστ.)

-Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό

-Σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ Driving Profile Selection με 4 επιλογές

Όχι μόνο από άποψη εξοπλισμού αλλά και τιμολογιακά, το Polo R-Line τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας, σε ότι αφορά στους κινητήρες του ενός λίτρου. Συγκεκριμένα, η έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων κοστίζει 17.400 ευρώ, ενώ η τιμη για την έκδοση με το DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων ανέρχεται στα 19.450 ευρώ. Οι παραγγελίες του μοντέλου έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Στην Ελλάδα το πιο σπορ Volkswagen Polo R-Line! (pics)
Στην Ελλάδα το πιο σπορ Volkswagen Polo R-Line! (pics)
Στην Ελλάδα το πιο σπορ Volkswagen Polo R-Line! (pics)
Στην Ελλάδα το πιο σπορ Volkswagen Polo R-Line! (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider