Η Kosmocar-Volkswagen προσφέρει την ιδανική ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου VW, με πολύ σημαντικό οικονομικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή και ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Για όλο το Νοέμβριο, μέσα από μία συντονισμένη καμπάνια με τίτλο «Deal Days», ένας μεγάλος αριθμός από ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας μοντέλα, είναι διαθέσιμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές, με το όφελος σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει τα 4.000 ευρώ! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα από το «Deal Days» το όφελος για ένα up! φτάνει τα 450 ευρώ, για ένα Polo έως τα 800 ευρώ, ενώ για το Golf τα 3.600 ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι ότι παράλληλα με τα «Deal Days» ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί και από το πρόγραμμα Volkswagen 4All, που είναι ήδη σε ισχύ και το οποίο προσφέρει:

-Προνομιακό επιτόκιο 3,9%

-4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

-4 χρόνια ασφάλιση

-4 χρόνια service

Τα Deal Days θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Volkswagen σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dealdays.gr η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια.