ACTION DAYS Κάθε Παρασκευή στην AVIN!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ACTION DAYS Κάθε Παρασκευή στην AVIN!
Γεμίστε ενισχυμένα καύσιμα και κερδίστε ευρώ!

Η AVIN υποδέχεται τα Σαββατοκύριακα με δράση και κέρδος Χ4 με τις ACTION DAYS.

Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή η ενισχυμένη αμόλυβδη ACTION 100 και το ενισχυμένο πετρέλαιο κίνησης ACTION DIESEL κερδίζουν μέσω του προγράμματος πιστότητας AVIN Κερδίζω 4 πόντους ανά λίτρο καυσίμου.

Απολαύστε τώρα την κορυφαία ποιότητα των καυσίμων AVIN ACTION, τετραπλασιάστε τους πόντους σας στο πρόγραμμα AVIN Κερδίζω και κερδίστε δωροεπιταγές 3€ για αγορές σε καύσιμα κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης και προϊόντα από τα καταστήματα AGORA της AVIN.

Τα κορυφαία διαφοροποιημένα καύσιμα AVIN

H βενζίνη ACTION 100 είναι ένα καύσιμο υψηλών οκτανίων και υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητο τους.

Μια κορυφαία επιλογή υψηλών προδιαγραφών, για μέγιστη δυνατή απόδοση σε συνδυασμό με ασύγκριτη προστασία.

Το κορυφαίο πετρέλαιο ACTION Diesel προσφέρει μέγιστη απόδοση με έως 4 κετάνια επιπλέον, υψηλή καθαριστική και αντιβακτηριακή δράση, μείωση του θορύβου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα µε κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης να συλλέξετε πόντους με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής «AVIN κερδίζω». Μόλις συγκεντρωθούν 250 πόντοι κερδίζετε αυτόματα κουπόνι αξίας 3€, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και από την αμέσως επόμενη αγορά σας στο πρατήριο.

O Γενικός Διευθυντής της AVIN, Δημήτρης Κονταξής, δήλωσε σχετικά με τις ACTION DAYS: «Η AVIN, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, ενισχύει το πρόγραμμα πιστότητας AVIN κερδίζω, επιβραβεύοντας έμπρακτα τους πελάτες της για την προτίμησή τους με τις ACTION DAYS κάθε Παρασκευή».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια καλέστε στο 801 801 1111 ή επισκεφθείτε το www.avinoil.gr.

ACTION DAYS από την AVIN. Γεμίζεις και κερδίζεις Χ4!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider