Πρώτη Δημοτικού; Γονείς προετοιμαστείτε!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρώτη Δημοτικού; Γονείς προετοιμαστείτε!
Η πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς έχει πάντα ξεχωριστή σημασία για τα παιδιά και τους γονείς, πόσο μάλλον αν τα παιδιά θα πάνε για πρώτη φορά στο Δημοτικό.

Τα «πρωτάκια» ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, για το οποίο, σαν γονιός, πρέπει να τα προετοιμάσεις σωστά. Η λίστα με όσα πρέπει να σκεφτείς πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι είναι αρκετά μεγάλη, γι’ αυτό αποφασίσαμε να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.

Αυτό που κάναμε είναι να αναζητήσουμε όλα τα βασικά σχολικά είδη που θα χρειαστεί ένα παιδί που ξεκινάει φέτος το σχολείο, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να σπαταλήσεις το δικό σου χρόνο σε αυτό το κομμάτι. Όλα όσα χρειάζεται ένας μαθητής τα βρήκαμε στο public.gr. Με μία μόνο επίσκεψη μπορείς κι εσύ να ολοκληρώσεις τις αγορές σχολικών και να διώξεις εύκολα και γρήγορα ένα από τα βασικά άγχη του νέου έτους. Τι θα χρειαστεί να προμηθευτείς για την πρώτη Δημοτικού λοιπόν; Ας τα δούμε ένα-ένα.

Η αρχή κάθε λίστας σχολικών (πρέπει να) είναι πάντα η τσάντα. Βιβλία, χαρτικά, γραφική ύλη, όλα θα μπουν εκεί, οπότε ξεκίνα κι εσύ από αυτή. Μία τσάντα με αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες, όπως η GIM Minnie Icon, θα αγαπηθεί αμέσως από τα παιδιά. Μαζί με την τσάντα δεν πρέπει να ξεχάσεις και το ασορτί παγούρι, το οποίο θα θυμίζει στα παιδιά να μένουν ενυδατωμένα μέσα στην ημέρα. Μία ακόμα τσάντα που χρειάζεται ένα μαθητής είναι αυτή του φαγητού. Για το καθημερινό του σνακ ή για το φαγητό του στο ολοήμερο ξεχωρίσαμε το τσαντάκι φαγητού The Lunchbags Kids Dino Yellow, το οποίο όχι μόνο κρατά το φαγητό στη σωστή θερμοκρασία, αλλά, είναι και πανέμορφο!

Αφού επιλέξεις την κατάλληλη σχολική τσάντα, το επόμενο βήμα είναι να τη γεμίσεις! Τα πρώτα και κύρια εφόδια κάθε μικρού μαθητή είναι το μολύβι, η γόμα και η ξύστρα. Βρες τα και τα τρία μαζί, στο σετ Sparkle Faber Castell. Με τα νέα τους μολύβια τα παιδιά θα γεμίσουν τα σπιράλ τετράδια Α4 5 Θεμάτων Pukka με τις πρώτες τους σημειώσεις από τα μαθήματα. Στις πιο σημαντικές από αυτές, θα δώσουν έξτρα προσοχή με έναν μαρκαδόρος υπογράμμισης Stabilo Mini Sweet Friends Boss.

Η πρώτη Δημοτικού δεν είναι μόνο διαβάσματα όμως. Τα παιδία θα έχουν πολλές ευκαιρίες να αναδείξουν τον δημιουργικό εαυτό τους. Βοήθησέ τα στις δημιουργίες τους, βάζοντας στη λίστα των σχολικών και πολλά καλλιτεχνικά σύνεργα. Σίγουρα θα ζωγραφίσουν αρκετά, οπότε χρειάζονται ένα μπλοκ ακουαρέλας, το οποίο θα γεμίσουν με χρώματα και σχέδια με μαρκαδόρους, ξυλομπογίες ή πινέλα.

Αυτό ήταν! Ξεμπέρδεψες με όλα τα βασικά, με λίγα μόνο κλικ. Όταν μιλάμε για σχολικά, το Public έχει τα πάντα. Μία παραγγελία για όλα, μία παραλαβή και ξεμπέρδεψες. Οι αγορές σου μπορούν να γίνουν τόσο ηλεκτρονικά όσο και στο κατάστημα, ή μπορείς να συνδυάσεις τους δύο τρόπους μέσα από την υπηρεσία Drive Up. Με το Drive Up παραγγέλνεις ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και επιλέγεις παραλαβή από το κατάστημα. Η διαφορά, όμως, είναι πως η παράδοση γίνεται στο parking του καταστήματος, απευθείας στο αυτοκίνητό σου, χωρίς επαφή. Έτσι, παραγγέλνεις εύκολα online και παραλαμβάνει άμεσα και με ασφάλεια από το κατάστημα. Η υπηρεσία προσφέρεται σήμερα στα καταστήματα Συγγρού στην Αθήνα και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Για τη νέα σχολική χρονιά ο απόλυτος προορισμός για όλα τα σχολικά είναι το Public.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider