Πλαίσιο: Για μία ακόμα χρονιά στη λίστα του Fortune “Most Admired Companies 2020”

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πλαίσιο: Για μία ακόμα χρονιά στη λίστα του Fortune “Most Admired Companies 2020”
Το Πλαίσιο βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη λίστα Most Admired Companies, και μάλιστα στη 10η θέση, ενώ αποτελεί και την τρίτη φορά που μπαίνει στη λίστα στην εξαετή ιστορία του θεσμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για το 2020 είναι και η μόνη εταιρεία στο industry των tech retailers που αποσπά τη συγκεκριμένη διάκριση.

Για την κατάρτιση αυτής της λίστας, προηγείται η μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, ενώ η αξιολόγηση των εταιρειών στηρίζεται στα παρακάτω κριτήρια: καινοτομία, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, διαχείριση εταιρικών πόρων, εταιρική κοινωνική ευθύνη, ποιότητα διοίκησης, οικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία, ποιότητα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, εξωστρέφεια/ανταγωνιστικότητα.

Η κατάκτηση της διάκρισης αυτής, φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία: στη σκιά της πανδημίας, πολλές εταιρείες «κρίθηκαν» για την ταχύτητα, την ευελιξία τους, τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους. Σε πείσμα των συνθηκών που επικρατούσαν, το Πλαίσιο αξιοποίησε όλους τους πόρους και τις υποδομές του και βγήκε «ενισχυμένο» από την περίοδο αυτή. Βασίστηκε στις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει, στην ισχυρή εφοδιαστική αλυσίδα και στην αυτοματοποίηση σε όλους τους τομείς και κατάφερε να διαχειριστεί πολλαπλάσιο αριθμό κλήσεων, επισκέψεων στο plaisio.gr και αριθμό παραδόσεων. Παράλληλα, ανέλαβε κοινωνική δράση στηρίζοντας την ενέργεια του Υπουργείου Παιδείας για την τηλεκπαίδευση, προμηθεύοντας 87 σχολεία ακριτικών περιοχών με tablets, αλλά και το Γηροκομείο Αθηνών και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα διάκριση στο ενεργητικό της Πλαίσιο, από ένα θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider