Έρχεται το νέο smart ηχείο της σειράς MAIC

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχεται το νέο smart ηχείο της σειράς MAIC
Το MAIC™ Smart speaker, είναι μια μικρή και κομψή επιτραπέζια συσκευή-ηχείο με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής έντασης αλλά και εξαιρετικής ποιότητας.

Το νέο έξυπνο ηχείο με την ψηφιακή βοηθό MAIC™ της MLS αναμένεται τις επόμενες ημέρες να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής.

Το έξυπνο ηχείο MAIC Smart Speaker έρχεται να προστεθεί στη λίστα των συσκευών της MLS στις οποίες είναι διαθέσιμη η MAIC™ και να επεκτείνει το οικοσύστημα των συσκευών της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης της εταιρίας.

Το MAIC™ Smart speaker, είναι μια μικρή και κομψή επιτραπέζια συσκευή-ηχείο με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής έντασης αλλά και εξαιρετικής ποιότητας. Μιλώντας στα ελληνικά, έχεις μια μεγάλη γκάμα επιλογών καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής με ψηφιακή βοηθό, όπως και οι προηγούμενες συσκευές της σειράς MAIC.

Μπορεί, μεταξύ άλλων, να παίξει μουσική όλων των ειδών και ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο, να ενημερώσει για τον καιρό, να κρατήσει υπενθυμίσεις, να δώσει συμβουλές για μαγειρική, να πει ανέκδοτα ή παραμύθια. Τα χαρακτηριστικά αυτά εμπλουτίζονται συνεχώς καθώς η MAIC™ αποτελεί μια δυναμική πλατφόρμα η οποία αναβαθμίζεται με νέες δεξιότητες συνεχώς.

Η MAIC™ χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής, όπως αναγνώριση φωνής σε πραγματικό χρόνο (ASR), επεξεργασία φυσικής γλώσσας (Natural Language Processing), μηχανική μάθηση, υπολογιστική γλωσσολογία, αυτόματη μετατροπή φωνής σε κείμενο (TTS) και αρκετές ακόμη εξειδικευμένες τεχνολογίες. Καθώς η επικοινωνία με τη MAIC™ είναι πολύ κοντά στην καθημερινή επικοινωνία με έναν κανονικό συνομιλητή, η συσκευή απευθύνεται σε κοινά όλων των ηλικιακών ομάδων, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Λειτουργεί πανεύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού υπάρχει πρόσβαση σε ρεύμα και WiFi. Με το έξυπνο ηχείο στην προσιτή τιμή των 69,90€, η MLS φιλοδοξεί να κάνει τη MAIC™ διαθέσιμη σε πολύ περισσότερα σπίτια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες η πλατφόρμα της ψηφιακής βοηθού είναι ήδη διαθέσιμη. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα από τις εταιρίες NPR και Edison Research, κάθε νοικοκυριό στις ΗΠΑ διαθέτει κατά μέσο όρο 2,6 smart speakers με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 157 εκατομμύρια.

Περισσότερα στο : www.mlsinnovation.com/gr/

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider