Παράλληλες εκδηλώσεις “DeliciousMoments” στη Detrop Boutique

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παράλληλες εκδηλώσεις “DeliciousMoments” στη Detrop Boutique
23 εκδηλώσεις, 800 επισκέπτες, 120 παραγωγοί από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Η μεγαλύτερη γιορτή τροφίμων και ποτών της Θεσσαλονίκης, η 29η Διεθνής Διοργάνωση Detrop Boutique 2020 ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά με επιτυχία. Στις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας με το γενικό τίτλο “Delicious Moments”, τη διοργάνωση των οποίων ανέλαβε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Chef Stories, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της TIF Helexpo παρουσιάστηκαν οι διεθνείς τάσεις που διέπουν τη γαστρονομία, αλλά και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα των παραγωγών - εκθετών της Detrop Boutique 2020 που τις εκπροσωπούν επάξια.

Στο χώρο του Περιπτέρου 9 δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο μπακάλικο το Delicious Grocery. Τα ράφια του «μπακάλικου» ντύθηκαν με τα προϊόντα των εκθετών, ενώ σε προγραμματισμένα γεύματα οι επισκέπτες απόλαυσαν τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των chef και ενημερώθηκαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος, όπως ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, ελιές, λάδι, παραδοσιακά αλλαντικά, τυροκομικά, vegan προϊόντα, τουρσιά, αλείμματα με super foods, ξερά φρούτα, μέλι, κρέμες και προϊόντα κάνναβης.

Σε έναν καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο οινογνωσίας, στο περίπτερο 8 μέσα από 10 masterclasses με θέμα  Cheese n’ Wine, παρουσιάστηκαν επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας την αξία του pairing με τυροκομικά και άλλα συνοδευτικά, προϊόντα των εκθετών της Detrop Boutique 2020.

Η συνεχώς αυξανόμενη κατανάλωση μπίρας παγκοσμίως, η «Γέννηση» νέων μικροζυθοποιίων σε όλη τη χώρα και η ανάγκη για ενημέρωση, εκπαίδευση και ποιοτικότερη κατανάλωση, οδήγησαν στη δημιουργία του θεματικού σαλονιού “Beer & Cold Cuts”.

Στο περίπτερο 8 μέσα από 5 προγραμματισμένες εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν εξαιρετικές μπίρες συνδυασμένες κατάλληλα με επιλεγμένα αλλαντικά και συνοδευτικά προϊόντα των εκθετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider