«Οι Φίλοι του Παιδιού» προπονήθηκαν από πρωταθλητές με την υποστήριξη της bwin! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Οι Φίλοι του Παιδιού» προπονήθηκαν από πρωταθλητές με την υποστήριξη της bwin! (pics)
Μία ευχάριστη έκπληξη έζησαν πάνω από εξήντα παιδιά διαφόρων ηλικιών του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στο φιλόξενο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς!

Τους περίμεναν τέσσερεις κορυφαίοι αθλητές ολυμπιακών αγωνισμάτων! Οι πρωταθλητές, με την υποστήριξη της bwin, μύησαν τα παιδιά στα μυστικά και τις τεχνικές των μπάσκετ, στίβου, ξιφασκίας και καράτε περνώντας ένα.. αθλητικό απόγευμα στο ανακαινισμένο Στάδιο.

Οι Κώστας Παπανικολάου (Παίκτης του Ολυμπιακού & και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε) δημιουργήσαν την πιο ξεχωριστή ομάδα νικητών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τα παιδιά από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Κατερίνα Δαλάκα, Θεοδώρα Κουντούρα και Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης είναι μέλη του προγράμματος bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών. H bwin υποστηρίζει έμπρακτα ένδεκα ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους και κυνηγούν το όνειρό τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020!

Η bwin, στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κηφισιάς που άνοιξε το Ζηρίνειο Στάδιο για το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Το Ζηρίνειο αποτελεί μια φιλόξενη «κυψέλη» Αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων και με την ολοκλήρωση του έργου του σύγχρονου ταρτάν παρέχεται η δυνατότητα άθλησης σε πολίτες και αθλητές ενώ παράλληλα μπορούν να φιλοξενηθούν αθλητικές εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς.

Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider