Η Κωτσόβολος και οι συνεργάτες της δίπλα στους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Κωτσόβολος και οι συνεργάτες της δίπλα στους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα
Η Black & Decker επίσημος χορηγός του 2ου Family & Pets Festival.

Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με την Black & Decker, συμμετέχουν στο 2ο Family & Pets Festival, αποδεικνύοντας την στήριξη τους στις φιλοζωικές οργανώσεις και στους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα. Για δεύτερη χρονιά με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας των Ζώων, η κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray, καλεί τον κόσμο σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.

Φέτος το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Μαρίνα Φλοίσβου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 18:00. Ένα απόγευμα που θα φέρει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, θα τους ψυχαγωγήσει και θα δώσει την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Οι επισκέπτες θα βρουν δρώμενα για παιδιά, ψυχαγωγικά παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, lottery, δραστηριότητες ιδανικές για τους τετράποδους φίλους μας, πολύ μουσική αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και οι Alcatrash, ενώ η μετάδοση του event θα γίνει live από τον Music 89.2 FM και τον Σπύρο Μαργαρίτη. Παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Black & Decker κατανοώντας τις ανάγκες των ανθρώπων με κατοικίδια, δημιούργησε μία σειρά pet friendly σκουπών, τις Pet Sticks. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό τους είναι η ειδική μπάρα Pet με λαστιχένια δόντια, που βοηθάει στο αποτελεσματικό μάζεμα της τρίχας των κατοικίδιων. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το περίπτερο της Black & Decker ώστε να ενημερωθούν για τις μοναδικές και καινοτόμες σκούπες Pet Sticks, να μπουν σε κλήρωση για πολλά δώρα αλλά και να λάβουν δωροεπιταγές 50,00€ για αγορά προϊόντων στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Με σύμμαχο τις pet friendly σκούπες της Black & Decker όλοι οι γονείς κατοικίδιων ζώων μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστοι το παιχνίδι με τους τετράποδους φίλους τους! Μην χάσετε τον χρόνο σας ψάχνοντας αλλού… Ελάτε κατευθείαν στον Κωτσόβολο!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider