Η πιο ...Pet friendly συνεργασία της Ira Media

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η πιο ...Pet friendly συνεργασία της Ira Media
Η Pet City, η εταιρία που αποτελεί τον ...καλύτερο φίλο όσων ζουν με ζώα συντροφιάς, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους συνεργάτες της Ira Media.

H συνεργασία αφορά στο Media Planning και Media Buying και ήδη στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς τρέχει η πρώτη καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Η Pet City αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων με προϊόντα για τους καλύτερους μας φίλους, λειτουργώντας 65 κεντρικά σημεία πώλησης, με προσωπικό 540 ατόμων, το οποίο είναι εφοδιασμένο με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες ώστε να εξυπηρετεί τους 2.700.000 πελάτες της.

Η εταιρία, παραμένοντας απολύτως συνεπής στη δέσμευση «τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους» έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδίων μας.

Η κυρία Μαρία Θεωδοροπούλου, Client Service Director της Ira Media σημειώνει:
“Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την Pet City, με σκοπό τα μηνύματά της να φτάσουν σε ακόμη περισσότερα σπίτια και να βοηθήσουμε την εταιρία να αναπτυχθεί ώστε περισσότεροι πιστοί φίλοι μας να απολαμβάνουν στο μέλλον τα προϊόντα της”.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider