Ο ΗΡΩΝ σε νέα πελατοκεντρική στρατηγική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο ΗΡΩΝ σε νέα πελατοκεντρική στρατηγική
Το 1ο κατάστημα στην Αθήνα εγκαινίασε τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, ο όμιλος ΗΡΩΝ ενεργοποιώντας τη νέα στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση.

Στο κατάστημα ΗΡΩΝ μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους, καθώς και να φορτίσει δωρεάν το ηλεκτροκίνητο όχημά του. Επίσης, στο κατάστημα ΗΡΩΝ προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις smart home αλλά και προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης για εταιρικούς πελάτες.

Στα εγκαίνια παρέστησαν εκπρόσωποι των μετόχων ΗΡΩΝ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ENGIE, πελάτες, συνεργάτες, άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και πολλοί φίλοι της εταιρείας.

Ο κ. Γ. Κούβαρης, Πρόεδρος και ο κ. Γ. Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΗΡΩΝ ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και εξέφρασαν τη χαρά τους για τα εγκαίνια «μιας νέας στρατηγικής με κέντρο τον πελάτη» που σηματοδοτεί το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Αθήνα.

Στο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Δανιόλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: Το 1ο μας κατάστημα στην Αθήνα σηματοδοτεί την στρατηγική μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κέντρο τον πελάτη. Ο Ήρων, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και εμπορίας ενέργειας, έρχεται ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών μας για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, για το σπίτι ή την επιχείρησή τους. Ταυτόχρονα, πρωτοπορεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με την υπηρεσία EcoMove που απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες που θέλουν ηλεκτροκίνητο στόλο αυτοκινήτων για να συμβάλουν, μέσα από τον όμιλο Ήρων, στη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider