Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου πρεσβευτής της ελληνικής κουλτούρας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου πρεσβευτής της ελληνικής κουλτούρας
Συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ProWein στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το εθνικό μας απόσταγμα που για πάνω από έναν αιώνα περικλείει στη γεύση του την ελληνική κουλτούρα, ταξίδεψε για ακόμη μια φορά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων ProWein 2019 (17 - 19 Μαρτίου), μεταφέροντας στους επισκέπτες της, γεύση και άρωμα Ελλάδας. Πρόκειται για την 9η συνεχή χρονιά που το Ούζο Πλωμαρίου συμμετέχει με επιτυχία στη σημαντική αυτή διεθνή έκθεση, συμμετοχή που φέτος συνέπεσε με τα 25 χρόνια παρουσίας της ProWein, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο trade fair στο κλάδο των κρασιών και των ποτών. Ενδεικτικοί της φετινής επιτυχίας της έκθεσης είναι οι αριθμοί: 61.500 επισκέπτες από 142 χώρες, με τους περισσότερους να προέρχονται κυρίως από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου ήταν εμπνευσμένο από τα χρώματα του Πλωμαρίου και της Ελλάδας, ενώ παράλληλα μέρος του ήταν αφιερωμένο στην προβολή του Newcomer Of The Year 2018 - Ούζο Πλωμαρίου Άδολο- τίτλο που κατέκτησε στη Γερμανία στην αγορά της οποίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018, με τους επισκέπτες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο παρασκευής του. Επίσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρχε ειδική οθόνη όπου προβαλλόταν η ιστορία του δημιουργού του Ούζου Πλωμαρίου, Ισίδωρου Αρβανίτη και του ίδιου του αποστάγματος. Στο bar του περιπτέρου σερβίρονταν τα ποτά της Ποτοποιίας, Ούζο Πλωμαρίου, Oύζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha τόσο με τον κλασικό τρόπο, όσο και σε cocktail εκδοχές. Επαγγελματίας bartender σέρβιρε στους επισκέπτες τα cocktails Adolo Fizz και Adolo Garden Fizz με βάση το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο καθώς και τα M DRY Golden και M DRY Sweet & Sour με βάση την M DRY Mastiha, μυώντας τους στα εκλεκτά ελληνικά αποστάγματα και στους διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσής τους. Μάλιστα το Ούζο Πλωμαρίου είχε διπλή προβολή στην έκθεση, καθώς συμμετείχε και στο εθνικό περίπτερο της Enterprise Greece, ως άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας.

Το Ούζο Πλωμαρίου με την πολυετή παρουσία στην διεθνή Έκθεση ProWein, εδραιώνει τη θέση του ως ένα international brand και παραδίδει μαθήματα ελληνικής διπλωματίας, ταξιδεύοντας στον κόσμο ορμώμενο από το Πλωμάρι της Λέσβου, στην καρδιά του Αιγαίου.

plomari

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider