Τα καινοτόμα ψυγεία της LG φέρνουν αέρα ανανέωσης στη διατροφή των ευρωπαίων καταναλωτών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα καινοτόμα ψυγεία της LG φέρνουν αέρα ανανέωσης στη διατροφή των ευρωπαίων καταναλωτών
Η σειρά ψυγείων της εταιρείας προσφέρει φρεσκάδα και δυνατότητες βελτιωμένης απόδοσης, κορυφαία ανθεκτικότητα και κομψό σχεδιασμό, σε ποικιλία μεγεθών.

Η LG Electronics (LG) πρόκειται να εντυπωσιάσει στην InnoFest Europe 2019 με την πολυδιάστατη σειρά ψυγείων της, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Centum System bottom-freezer και Slim Multi-Door. Το Centum System bottom-freezer παρέχει κορυφαία ανθεκτικότητα, ενώ τα Slim Multi-Door ψυγεία της LG προσφέρουν κομψή σχεδίαση σε ιδανικές διαστάσεις. Διαθέτοντας μια σειρά από πλούσια χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη φρεσκάδα και προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση, τα καινοτόμα ψυγεία της εταιρείας εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η κορυφαία τεχνολογία της LG επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τη φρεσκάδα των τροφίμων, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας και επιτρέποντας σε αυτά να διατηρούν το αρχικό χρώμα και τη φρεσκάδα τους. Το Linear Cooling™ διατηρεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κατά ±0,5 βαθμούς Κελσίου[1]. Παράλληλα, το DoorCooling+™ κατευθύνει τη ροή του αέρα στην περιοχή της πόρτας του ψυγείου, διατηρώντας σε καλύτερο επίπεδο και τα τρόφιμα που είναι αποθηκευμένα στο συρτάρι συμβάλλοντας παράλληλα στη διατήρηση μιας ομοιόμορφης θερμοκρασίας σε όλο το ψυγείο. Επίσης επιτυγχάνει ταχύτερη[2] ψύξη κατά 19,7% σε σχέση με ένα συμβατικό σύστημα ψύξης.

Εξοπλισμένα με τον LG Inverter Linear Compressor, τα νέα ψυγεία παρέχουν άριστες επιδόσεις και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Ο κορυφαίος συμπιεστής της εταιρείας επιτρέπει στα μοντέλα Centum System και Slim Multi-Door να καταναλώνουν 32% λιγότερη ενέργεια και να παράγουν έως και 25% λιγότερο θόρυβο από τα ψυγεία που χρησιμοποιούν συμβατικούς συμπιεστές[3].

lg

Το ψυγείο LG Centum System αυξάνει ακόμη περισσότερο την απόδοση και την ανθεκτικότητα στο χρόνο. Έχουν ενσωματωθεί αρκετά ‘έξυπνα’ χαρακτηριστικά για την αύξηση της απόδοσης του γραμμικού συμπιεστή Inverter και τη δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, βοηθώντας το ψυγείο να επιτύχει την εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση A +++ - 40%. Εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία, ο συμπιεστής της LG είναι ο πρώτος στη βιομηχανία που υποστηρίζεται από 20ετή εγγύηση.[4]

Τα ψυγεία Slim Multi-Door της εταιρείας διαθέτουν πλάτος μόλις 835 χιλιοστά, μικρότερο από το πλάτος των 850-900 χιλιοστών του μέσου χώρου που διατίθεται για ψυγεία στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Αυτό σημαίνει ότι τα ψυγεία της LG ταιριάζουν απόλυτα σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον κουζίνας. Παρέχοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές και αξιοποιώντας τη δύναμη της εταιρείας στην αγορά premium ψυγείων, η σειρά LG Slim Multi-Door περιλαμβάνει τώρα και το εκπληκτικό μοντέλο InstaView. Με τα εύχρηστα και κομψά χαρακτηριστικά, όπως το Soft LED Panel Light, την τετράγωνη λαβή (Square Pocket Handle) και τον επίπεδο εσωτερικό χώρο, η σειρά Slim Multi-Door έχει ιδιαίτερη εμφάνιση που επιβεβαιώνει την προσήλωση της LG στις λεπτομέρειες και τη δέσμευσή της για άριστη ποιότητα.

«Για να παρέχουμε στους καταναλωτές στην Ευρώπη αυτό που επιθυμούν, έχουμε εργαστεί πολύ για να δημιουργήσουμε κομψά και αποδοτικά ψυγεία που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «τα πιο πρόσφατα μοντέλα δεν είναι μόνο αξιόπιστα και ανθεκτικά, αλλά διαθέτουν και σύγχρονο σχεδιασμό, δένοντας αρμονικά σε κάθε κουζίνα. Πιστεύουμε ότι το portfolio προϊόντων που παρουσιάζουμε στην InnoFest θα ενισχύσει περαιτέρω την ισχυρή φήμη της LG στην ευρωπαϊκή αγορά».

[1]Βάσει των αποτελεσμάτων των δοκιμών UL σύμφωνα με την εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης διακύμανσης θερμοκρασίας στο χώρο των νωπών τροφίμων. Ισχύει για τα μοντέλα LGE GBB72NSDFN, GF-L570PL, J811NS35, B607S. Δεν υπάρχει φορτίο και κανονική ρύθμιση θερμοκρασίας. Τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν σε πραγματική χρήση.

[2]Βάσει των αποτελεσμάτων των δοκιμών UL, σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους τεστ της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του συρταριού της πόρτας από 32 σε 7 βαθμούς Κελσίου μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+™ (GF-L613PL) και Doorcooling+™ (GF-L570PL).

[3]Σε σύγκριση με ένα ψυγείο LG με συμβατικό συμπιεστή παλινδορμικής κίνησης. Βάσει των δοκιμών VDE, τα οποία συγκρίνουν την κατανάλωση ενέργειας και το επίπεδο θορύβου μεταξύ του μοντέλου GBB530NSCXE και GBB530NSQWB της LGE.

[4]Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το εσωτερικό 20-ετή πρωτόκολλο δοκιμής διάρκειας ζωής της LG. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε εργαστηριακές δοκιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις επιταχυνόμενες και σωστές συνθήκες χρήσης. Η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής δεν αποτελεί εγγύηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider