Καμπάνια της Ελληνικός Χρυσός για τη σημασία του ορυκτού πλούτου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμπάνια της Ελληνικός Χρυσός για τη σημασία του ορυκτού πλούτου
Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα, η εξορυκτική δραστηριότητα πρωταγωνιστούσε στη διαμόρφωση του κόσμου γύρω μας.

Η Ελληνικός Χρυσός παρουσίασε σήμερα τη νέα εταιρική της καμπάνια, με τίτλο «Ορυκτά. Πρώτη ύλη της ζωής μας», η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη της σημασίας των ορυκτών και των μετάλλων σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η ανεκτίμητη προσφορά των ορυκτών στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας που «δίνει φωνή» στα μέταλλα για να εξιστορήσουν τη δική τους διαδρομή μέσα στο χρόνο.

χαλκ

Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα, η εξορυκτική δραστηριότητα πρωταγωνιστούσε στη διαμόρφωση του κόσμου γύρω μας. Σήμερα, επιστήμες όπως: Ιατρική, Πληροφορική, Τεχνολογία, Κατασκευές, Πράσινη Ενέργεια είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που υποστηρίζει η μεταλλευτική δραστηριότητα μέσα από τη διαμόρφωση πιο σύγχρονων, ασφαλών και φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων εξέλιξής τους.

Από το 2004, η Ελληνικός Χρυσός εμπνέεται από την ιστορία των μετάλλων, συνεχίζει και εξελίσσει μια μεταλλευτική ιστορία 25 αιώνων που πηγάζει από την περιοχή της Χαλκιδικής, αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες εξόρυξης και αυξάνοντας το θετικό της αποτύπωμα μέσω της δραστηριότητάς της στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Μέσα από τη φιλοσοφία της εταιρίας, την οποία εκφράζει το τρίπτυχο: σεβασμός στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί - ουσιαστική συνεργασία με την τοπική κοινωνία - ασφάλεια για τους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, προσφέρεται καθημερινά το πολύτιμο αγαθό των μετάλλων στους ανθρώπους συμβάλλοντας καταλυτικά στην οικονομία του τόπου μας και εξασφαλίζοντας την ευημερία της κοινωνίας.

χρυσ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider