ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Η απόλαυση ήρθε φυσικά στη HO.RE.CA

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Η απόλαυση ήρθε φυσικά στη HO.RE.CA
Καινοτομία και εκπλήξεις στη μεγαλύτερη έκθεση μαζικής εστίασης.

Μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης χάρισε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στους παρευρισκόμενους της 14ης Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA., με πλήρη παρουσία της οικογένειας των προϊόντων της. Σε ένα σύγχρονο περίπτερο υψηλών προδιαγραφών, στο Hall 1 B20C20, στελέχη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υποδέχτηκαν όλους τους επισκέπτες αλλά και εκπροσώπους επιχειρήσεων τουρισμού και μαζικής εστίασης παρουσιάζοντας τη μοναδικότητα αλλά και την ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού και των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος.

Η καινοτομία είναι στη φύση της πρώτης εταιρίας Εμφιαλώσεων στην Ελλάδα, η οποία παρουσίασε για πρώτη φορά τις δύο νέες συσκευασίες της για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το κομψό και εύχρηστο μπουκάλι των 330 ml αλλά και η εντυπωσιακή φιάλη του 1l ενθουσίασαν τους επαγγελματίες καθώς και το σύνολο των επισκεπτών της έκθεσης, που καθ’ όλη τη διάρκεια της δεν τα αποχωρίστηκαν.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος αλλά και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος πρωταγωνιστούν σταθερά στις μεγαλύτερες εκθέσεις μαζικής εστίασης, χάρη στην εξαιρετική σύστασή τους και την ποιοτική φιλοσοφία που αντιπροσωπεύουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider