ΥΓΕΙΑ: 3ο Διεθνές Σεμινάριο ώμου “Athens Shoulder Course 2019”

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΥΓΕΙΑ: 3ο Διεθνές Σεμινάριο ώμου “Athens Shoulder Course 2019”
7-9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Όλες οι νέες και καινοτόμες τεχνικές στη χειρουργική του ώμου θα βρεθούν στο επίκεντρο του 3ου κατά σειρά Διεθνούς Σεμιναρίου ώμου “Athens Shoulder Course” που διοργανώνει η Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα, από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2019.

Το θεωρητικό μέρος θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Royal Olympic», ενώ το πρακτικό μέρος θα γίνει στο εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η διοργάνωση έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιταλική και τη Γαλλική Αρθροσκοπική Εταιρεία (SIA-SFA) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αρθροσκοπικής Εταιρείας (ESSKA), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας ώμου (ESA) και της Παγκόσμιας αρθροσκοπικής εταιρείας (ISAKOS).

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των Ελλήνων και ξένων ορθοπαιδικών με εξειδίκευση στην χειρουργική του ώμου, πάνω σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους. Το Σεμινάριο περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες ορθοπαιδικούς, Ευρωπαίους και Αμερικάνους χειρουργούς ώμου, αναφορικά με όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους χειρουργούς του ώμου, ενώ παράλληλα θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση χειρουργείων για την αποτύπωση των δυσκολιών και την αντιμετώπισή τους, σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, το Σεμινάριο δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν σε πτωματικά παρασκευάσματα στις πιο σύγχρονες αρθροσκοπικές και ανοικτές τεχνικές.

Ο Πρόεδρος του “Athens Shoulder Course”, κ. Εμμανουήλ Αντωνογιαννάκης, Ορθοπαιδικός, Διευθυντής της Γ΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς το “Athens Shoulder Course” έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ιατρικά Σεμινάρια με εξειδίκευση στη χειρουργική του ώμου, σε όλη την Ευρώπη. Με εμπειρία πλέον τριών χρόνων, στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την εμπειρία και τις αγωνίες μας με τους Ευρωπαίους φίλους και συναδέρφους μας και να μεταφέρουμε τη τεχνογνωσία μας στους νεότερους ιατρούς, προκειμένου να εφαρμόζουν αποτελεσματικά τις πιο σύγχρονες πρακτικές».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του Σεμιναρίου, κ. Εμμανουήλ Μπριλάκης, Ορθοπαιδικός, Επιμελητής της Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ τόνισε «Η προθυμία με την οποία αποδέχονται την πρόσκλησή μας οι καταξιωμένοι προσκεκλημένοι μας και η πολυπληθής συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από Ορθοπαιδικούς ξένων χωρών, επιβραβεύει τις προσπάθειές μας για να συνεχίσουμε και στο μέλλον να διοργανώνουμε ιατρικά Σεμινάρια, εφάμιλλα των καλύτερων Ευρωπαϊκών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider