Η SWOT | Hospitality Management Company, εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων, ανακοινώνει την ανάληψη διαχείρισης (management) του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι σε συνεργασία με την Nikki Beach Hotels & Resorts.

Ένα από τα ομορφότερα και μοντέρνα σχεδιαστικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, έρχεται ανανεωμένο για τη σεζόν 2019 στην αγορά της πολυτελούς φιλοξενίας με την ποιότητα των υπηρεσιών του διεθνούς brand της Nikki Beach Hotels & Resorts και την εγγύηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών της SWOT.

Τοποθετημένο πάνω στο γραφικό κόλπο στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, το Nikki Beach Resort & Spa αποτελείται από 66 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 51 έως 97 τ.μ. Όλα τα δωμάτια έχουν απευθείας θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ενώ προσφέρουν ποιοτική διαμονή, κομψή διακόσμηση και πολυτελείς λεπτομέρειες όπως τοίχους επενδεδυμένους με καθρέπτες, ρυθμιζόμενο φωτισμό που μεταβάλλεται ανάλογα με τη διάθεση του επισκέπτη, ιδιωτικές πισίνες και εξωτερικά τζακούζι, ενώ τα μεγάλα μπάνια με ξεχωριστές καμπίνες ντούζ, συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων δωματίων.

Το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι εκτείνεται σε 8.000 τ.μ. και περιλαμβάνει ακόμη 2 εστιατόρια και το παγκοσμίου φήμης Nikki Beach Club, το Nikki Spa, το γυμναστήριο Tone Fitness, και μοναδικές ανέσεις πολυτελείας. 

Το αρχικό οικοδόμημα της δεκαετίας του ’70 ανακαινίστηκε ριζικά από την Dolphin Capital χρησιμοποιώντας μεσογειακά στοιχεία δεμένα αρμονικά με το εκλεπτυσμένο πολυτελές design με το χαρακτηριστικό λευκό να επικρατεί παντού.

Το Nikki Beach Resort & Spa, δέχεται κρατήσεις στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Nikki Beach Resort & Spa

Ταχ. Θυρίδα 721

Πόρτο Χέλι 21061, Αργολίδα

Τηλ. 27540 98500

email: info.portoheli@nikkibeachhotels.com

url: www.nikkibeachhotels.com