«Χριστουγεννιάτικο Γεύμα» σε μια οικογένεια με ένα κλικ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χριστουγεννιάτικο Γεύμα» σε μια οικογένεια με ένα κλικ

Το «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα» δε χρειάζεται να είναι ακριβό, αλλά χρειάζεται σίγουρα να περιβάλλεται από αγάπη!

Γι’ αυτό το «Μαζί για το Παιδί» ζητά σε όλους να κάνουν μια παύση, να σκεφτούν τα απλά πράγματα που μας δένουν, όπως ένα γιορτινό τραπέζι με τους αγαπημένους μας και να βοηθήσουν να το προσφέρει σε ανθρώπους το έχουν ανάγκη.

Ο Στόχος μας

Με στόχο να προσφέρει σε 100 οικογένειες ένα εορταστικό γεύμα αξίας €50, το Μαζί για το Παιδί σάς καλεί να φορέσετε την εορταστική σας διάθεση και να συνδράμετε την προσπάθειά του, να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000€ έως τις 6 Ιανουαρίου!

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να βοηθήσετε.

Κάντε κλικ στην crowdfunding πλατφόρμα της Ένωσης ΕΔΩ.

Επιλέξτε το πακέτο δωρεάς που επιθυμείτε ή συμπληρώστε το ποσό που θα θέλατε να προσφέρετε, διαλέξτε τον τρόπο της πληρωμής και ολοκληρώστε την συναλλαγή σας.

Το ποσό των €50 που αντιστοιχεί σε ένα γιορτινό γεύμα μιας 4μελούς οικογένειας, μπορεί να καλυφθεί είτε εν μέρει, είτε εξολοκλήρου από εσάς, την παρέα, τους συναδέλφους ή και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας.

Έχοντας υπολογίσει τα έξοδα με σύνεση και φροντίδα για δωρητές και δωρεοδόχους, το Μαζί για το Παιδί σάς καλεί να συνεισφέρετε επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείτε και σας ενθαρρύνει να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς!

Οι δράσεις του Μαζί για το Παιδί για τον περιορισμό της φτώχειας

Στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί" εργάζονται για την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη δημιουργία βιώσιμων συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των οικογενειών που προστατεύουν διασφαλίζοντας τους πρόσβαση σε ασφαλή, θρεπτική και επαρκή τροφή.

Συγκεκριμένα:

  • Στηρίζουν άπορες οικογένειες, μέσω κουπονιών σίτισης και διατακτικών τροφής σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες τροφίμων πανελλαδικά.
  • Συγκεντρώνουν και διανέμουν είδη πρώτης ανάγκης, σε φορείς που εξυπηρετούν ανήλικα παιδιά και άπορες οικογένειες.

HASHTAG: #supportmazi #mazigiatopaidi #togetherforchildren

Δείτε το βίντεο με τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» το 2017

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider