Από την Wedia η online πλατφόρμα υποστήριξης των δράσεων του WWF Ελλάς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Από την Wedia η online πλατφόρμα υποστήριξης των δράσεων του WWF Ελλάς

Στο support.wwf.gr, το κοινό πλέον μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσφέρει οικονομική ενίσχυση και να υποστηρίζει τις δράσεις του WWF Ελλάς, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία απειλούμενων ειδών και περιβαλλοντικά ευαίσθητων περιοχών στη χώρα μας.

Γι’ αυτό τον σκοπό, η Wedia ανέπτυξε μια καλοσχεδιασμένη και λειτουργική digital πλατφόρμα με πολλαπλές δυνατότητες, μέσω της οποίας το κοινό έχει την ευκαιρία να κάνει δωρεά ενισχύοντας το έργο της περιβαλλοντικής οργάνωσης, να παρακολουθεί τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του οργανισμού και να υποστηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια και περιβαλλοντική εκστρατεία επιθυμεί. Πλέον, κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία που υλοποιεί το WWF, είναι διαθέσιμη online, 24/7!

Η user-friendly πλοήγηση οδηγεί μέσω ξεκάθαρου και ευανάγνωστου interface προς εσωτερικές σελίδες, ενώ παράλληλα το design έχει προβλέψει ώστε παντού ο επισκέπτης να μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά και άλλες υποστηρικτικές δράσεις.

Η Wedia εξειδικεύεται στην ανάπτυξη online εφαρμογών που συνδυάζουν Τεχνολογία, UX/UI Design, CRM πρακτικές και Marketing Automation πλατφόρμες και προσφέρουν personalized εμπειρία στους τελικούς χρήστες και υψηλές επιχειρηματικές αποδόσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider