InsurTECH 2018: Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ασφαλιστικού κλάδου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
InsurTECH 2018: Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ασφαλιστικού κλάδου
Εκτός των παρουσιάσεων το συνέδριο περιλαμβάνει Panel Discussions, όπου θα συζητηθούν επίκαιρα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό τομέα. 

Το 2ο Insurtech Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel Hotel, εστιάζει στην ανάλυση της επιρροής των λύσεων των Insurtech’s στον ασφαλιστικό κλάδο.
Διακεκριμένοι Διεθνείς Keynote Speakers, Thought Leaders και Innovation Advisors θα προσεγγίσουν στρατηγικά θέματα και ουσιαστικές διαστάσεις της νέας πραγματικότητας, των συμμαχιών και των «έξυπνων» προσεγγίσεων στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και του τρόπου κεφαλαιοποίησης τους.
Στην 1η ενότητα θα δοθεί έμφαση στη νέα πραγματικότητα του Ασφαλιστικού Τομέα στην Ψηφιακή Εποχή, ενώ ακολούθως θα αναπτυχθεί η Καινοτομία μέσα από τις λύσεις των Insurtechs.
Παράλληλα, θα αναλυθεί η νέα προσωποποιημένη ψηφιακή προσέγγιση των πελατών, με παρουσίαση Cases από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Εκτός των παρουσιάσεων το συνέδριο περιλαμβάνει Panel Discussions, όπου θα συζητηθούν επίκαιρα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό τομέα.

Συγκεκριμένα, οι θεματολογίες περιλαμβάνουν:

“Η Πρωτοπορία στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ασφαλιστικού Κλάδου από την οπτική της Διαμεσολάβησης με στόχο το όφελος και την προστασία του κοινωνικού συνόλου”, όπου θα αναπτυχθεί από την πλευρά της Διαμεσολάβησης η προσέγγιση της στάθμισης και υιοθέτησης των καινοτόμων Insurtech λύσεων με γνώμονα την εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών, πέραν των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Αιχμής.

“Η πορεία προς το Digital Transformation. Η αυτοματοποίηση εσωτερικών λειτουργιών. Η ανάπτυξη του Digital Customer Onboarding”. Στην συζήτηση θα αναλυθούν η τεχνολογική διάσταση, οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές της ψηφιακής μετάβασης των Ασφαλιστικών Εταιρειών και τις επιπτώσεις που αυτή θα επιφέρει στην αυτοματοποίηση λειτουργιών, αλλά και στην νέα ανάπτυξη της αγοράς καταναλωτών και επιχειρήσεων.

“Omni-channel προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στους millennials και τις νεότερες Γενιές Πελατών”, θα δοθεί το στίγμα και χαρακτηριστικά της αγοράς σχετικά με τις νέες γενιές των πελατών, την υπό διαμόρφωση καταναλωτική συμπεριφορά και την διείσδυση της ψηφιακής κουλτούρας μέσα από high-tech περιβάλλοντα, όπως και την επιρροή υποστήριξης προσωποποιημένων επιλογών και υπηρεσιών μέσα από συνδυασμό παραδοσιακών αλλά και ψηφιακών καναλιών και χρήσης smartphones.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider