Microsoft: Απογοήτευσαν τους αναλυτές τα έσοδα και τα κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Microsoft: Απογοήτευσαν τους αναλυτές τα έσοδα και τα κέρδη
Τα έσοδα από τις υπηρεσίες cloud της εταιρείας έφτασαν τα 20,91 δισ. δολάρια ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν τα 21,10 δισ. δολάρια.

Κάτω από τον πήχη των προσδοκιών που είχαν οι αναλυτές πέρασαν τα κέρδη και τα έσοδα της Microsoft για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αμερικανικός τεχνολογικός όμιλος, τα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 2,23 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Refinitiv για κέρδη στα 2,29 δολάρια ανά μετοχή.

Τα συνολικά έσοδα ανήλθαν σε 51,87 δισ. δολάρια έναντι 52,44 δισ. δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές. Όπως ανέφερε το Bloomberg, η εταιρεία παρουσίασε τις χαμηλότερες συνολικές πωλήσεις της από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 12% σε σχέση με το β' τρίμηνο του 2021, ενώ τα κέρδη ενισχύθηκαν 2%

Τα έσοδα από τις υπηρεσίες cloud της εταιρείας έφτασαν τα 20,91 δισ. δολάρια ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να φτάσουν τα 21,10 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το CNBC.

Τα έσοδα από προϊόντα όπως το λογισμικό των Office, η Dynamics και η Linkedin ανήλθαν σε 16,60 δισ. δολάρια, πό τα 16,66 δισ. δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Microsoft υποχωρεί κοντά στο 1% μετά από το κλείσιμο του αμερικανικού χρηματιστηρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Google: Κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών έσοδα και κέρδη για την Alphabet

Amazon: Αυξάνει έως και 43% την τιμή του Prime στην Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider