SpaceX: Πλήρωσε 250.000 δολάρια για να «κλείσει» υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
SpaceX: Πλήρωσε 250.000 δολάρια για να «κλείσει» υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου φέρεται να πρότεινε στη γυναίκα να της αγοράσει ένα άλογο σε αντάλλαγμα για ένα ερωτικό μασάζ.

Στην καταβολή 250.000 δολαρίων σε μία αεροσυνοδό είναι το αποτέλεσμα του συμβιβασμού της διοίκησης της SpaceX και της καταγγέλλουσας ώστε να «κλείσει» μία υπόθεση καταγγελίας σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του Έλον Μασκ που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2018.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Business Insider, η αεροσυνοδός είχε κατηγορήσει τον συνιδρυτή της Tesla πως κατά τη διάρκεια πτήσης προς το Λονδίνο το 2016, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, την θώπευσε στα πόδια χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη της.

Ακόμα, η γυναίκα κατήγγειλε πως ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας της πρότεινε να της αγοράσει ένα άλογο σε αντάλλαγμα για ένα ερωτικό μασάζ.

Ακολούθως, το 2018 η αεροσυνοδός κατέθεσε αίτημα παραπόνων στο τμήμα Human Resourses, αναφέροντας πως από το παραπάνω περιστατικό επηρεάστηκαν αρνητικά οι προοπτική της καριέρας της στην εταιρεία, με την διοίκηση της SpaceX να προτείνει τελικά έναν συμβιβασμό 250.000 δολαρίων με τον όρο πως η γυναίκα δεν θα αναφερθεί ξανά για το ζήτημα.

Απαντώντας σε αίτημα του Business Insider για να σχολιάσει το γεγονός, ο Έλον Μασκ αρκέστηκε μόνο να κάνει λόγο για «πολιτικά υποκινούμενη ιστορία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: Δεν έχει ανασταλεί η συμφωνία με τον Μασκ - Όχι σε επαναδιαπραγμάτευση για το τίμημα

gazzetta
gazzetta reader insider insider