Better Boards: Ημερίδα για τις κρίσιμες σχέσεις μελών των Δ.Σ. στην κορυφή των εταιρειών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Better Boards: Ημερίδα για τις κρίσιμες σχέσεις μελών των Δ.Σ. στην κορυφή των εταιρειών
Στα ενδότερα των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών: Η ευαίσθητη σχέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με τον Πρόεδρο.

Ημερίδα με τίτλο «Στα ενδότερα των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών: Η ευαίσθητη σχέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με τον Πρόεδρο» πραγματοποιείται την Πέμπτη 22 Απριλίου, ώρα 09:00, στη Βρετανική Κατοικία με δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής μετάδοσης σε webcast.

Η συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση θέτει σε δοκιμασία την ποιότητα και την ένταση των σχέσεων στην κορυφή της εταιρικής ιεραρχίας. Οι ζωτικές για την εταιρεία σχέσεις του προέδρου της εταιρείας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ή και άλλα μέλη του Δ.Σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι αρμονικές. Η πίεση από έκτακτα γεγονός, οι νέες προτεραιότητες, η αναζήτηση της βιωσιμότητας, επανακαθορίζουν τις σχέσεις όσων πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να επιτευχθεί η αδιάληπτη λειτουργία.

Στην ημερίδα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, ακαδημαϊκοί, στελέχη και επιχειρηματίες που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο. Εξετάζονται οι δυναμικές σχέσεις προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου, μελών ΔΣ, εκτελεστικών και μη. Οι διαφορετικοί ρόλοι και οι προϋποθέσεις αποτελεσματικής συνεργασίας. Οι κοινές προκλήσεις και πως μπορεί να αντιμετωπιστούν.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας είναι ο Patrick Dunne, διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην εταιρική διακυβέρνηση, συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Boards. Ο διάσημος εισηγητής με μακρά θητεία στο Πανεπιστήμιο Warwick, είναι Πρόεδρος της Boardelta, του EY Foundation και του ESSA- Education Sub Saharan Africa.

Η ημερίδα προσφέρει σε όσους την παρακολουθήσουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα διλλήματα του επιχειρηματικού σκηνικού που αλλάζει αλλά και αναδεικνύει εντάσεις στις κρίσιμες σχέσεις των ανθρώπων που βρέθηκαν στην κορυφή των εταιριών.

Μετά την κεντρική εισήγηση ακολουθεί συζήτηση με διακεκριμένα επιχειρηματικά στελέχη που έχουν απαντήσει σε ισχυρές προκλήσεις από τη θέση Προέδρου ή μέλους ΔΣ ή Διευθύνοντος Συμβούλου μεγάλων εταιρειών. Συμμετέχουν οι:

  • Βασίλης Φουρλής, Εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Φουρλής.
  • Francesca Ecsery, Μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ Air France, F&C Investment Trust plc.
  • Παναγιώτης Ταμπούρλος, Μέλος ΔΣ της ΔΕΣΦΑ, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
  • Δημήτρης Βιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Παλίρροια.

Η ημερίδα διεξάγεται με την στήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της εταιρείας επιμόρφωσης μελών ΔΣ Financial Times BDP και με περιορισμένες θέσεις συμμετεχόντων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 211 4110900 ή www.betterfuture.gr

Εγγραφές: https://www.eventora.com/en/Events/better-boards-ceo-chair-board-

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider