Στην Ελλάδα επεκτείνεται η μεγαλύτερη αλυσίδα discount της Ρωσίας

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Ελλάδα επεκτείνεται η μεγαλύτερη αλυσίδα discount της Ρωσίας
«Σε λίγο καιρό μαζί σας» αναφέρεται σε σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας ΜERE στο διαδίκτυο.

Η αλυσίδα SVETOFOR, η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, γνωστή στην ΕΕ ως ΜERE, προαναγγέλλει την είσοδο της στην ελληνική αγορά.

«Σε λίγο καιρό μαζί σας» αναφέρεται σε σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο στην όποια παράλληλα επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι φέρνει στην Ελλάδα «έναν νέο διαφανή τρόπο λειτουργίας προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των προμηθευτών.Στους καταναλωτές προσφέρουμε όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε τιμές 30 έως και 80% χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα».

Η αλυσίδα λειτουργεί 1.200 καταστήματα στη Ρωσία ενώ διαθέτει καταστήματα και σε Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες. «Η SVETOFOR πλέον επεκτείνεται και σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες» επισημαίνεται στην ίδια ιστοσελίδα.

Σε δημοσιεύματα σερβικών μέσων ενημέρωσης εξάλλου, αναφέρεται ότι η εταιρεία επεκτείνεται στην αγορά της γειτονικής χώρας με «τουλάχιστον 100 σούπερ μάρκετ που θα εκτείνονται κατά μέσο όρο περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα».

«Σκοπεύουμε να συνεργαστούμε απευθείας με τους Σέρβους παραγωγούς, να εφαρμόσουμε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και οι τιμές μας θα είναι 20% χαμηλότερες από τον μέσο όρο στη σερβική αγορά», αναφέρει το υποκατάστημα της ρωσικής εταιρείας στη Σερβία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και ο σχεδιασμός της εταιρείας για επέκταση της εταιρείας και στην Ελλάδα.

Αναζήτηση καταστημάτων και προμηθευτών

Δρομολογώντας την είσοδό της στην ελληνική αγορά η MERE, όπως αναφέρει, αναζητεί κατάλληλα κτίρια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος με πληθυσμό πάνω από 25.000 και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές καθώς και προμηθευτές.

Η εταιρεία απευθύνεται, σύμφωνα πάντα με όσα σημειώνει, στους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων σε Price hunters (κυνηγούς τιμών) που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές και σε Επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής και HORECA.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider